El consultori de la Fossa estarà obert fins a final de setembre

El consultorio de La Fossa estará abierto hasta final de septiembre
  06/06/2022

El Departament de Salut ha posat en marxa el consultori auxiliar d'estiu, situat en l'Avinguda Joan Carles I, núm.3 de la platja de la Fossa. El servei estarà obert al públic fins al 30 de setembre. L'atenció es presta de dilluns a divendres, de 10 a 18 hores i els dissabtes de 10 a 15 h.

El consultori està atés per un metge especialista en atenció primària, un infermer i un personal de suport. L'objectiu és donar resposta a les necessitats sanitàries de la població, que en les localitats costaneres es multiplica durant els mesos d'estiu.

Representants de l'Ajuntament de Calp i del Departament de Salut de Dénia han visitat aquesta setmana el punt assistencial d'estiu. Han acudit l'alcaldessa, Ana sala; la regidora de Sanitat, Ana Isabel Perles; el director gerent, Javier Palau; la directora d'Infermeria, Natalia Casado; el director d'Atenció Primària, el Dr. Antonio Barceló; la coordinadora d'Atenció Primària, Mª José Mas Llull, i la cap d'equip i la coordinadora d'Infermeria de la zona bàsica de Calp, Dra. Elia Ortuño i Noelia Mayans, respectivament. 

 

<<< Tornar a la portada