El coordinador de Vox davant la concentració d'Arran: “Són uns feixistes de mig pèl”

El coordinador de Vox ante la concentración de Arran: “Son unos fascistas de medio pelo”
  23/11/2021

“Volen coartar la llibertat d'expressió de la gent lliure”

 

La “concentració de benvinguda a Vox”, convocada per a aquest dissabte a Pedreguer pel col·lectiu antifeixista Arran Marina Alta ha tingut la seua primera reacció des del partit que lidera Santiago Abascal. En declaracions a CANFALI MARINA ALTA, el coordinador comarcal del partit, Félix Redondo. ha manifestat que els organitzadors de la protesta “són uns feixistes de mig pèl, que volen coartar la llibertat de la gent lliure”.

        Vox no es deixarà intimidar i muntarà al carrer Gabriel Miró una taula informativa amb la presència de la portaveu en Les Corts, Ana Vega, tal com està previst. A les 10 del matí, s'iniciarà la concentració d'Arran. Davant el que puga ocórrer, Redó confia que “els cossos i forces de seguretat facen el seu treball” i que els convocants tinguen els permisos de la Subdelegació de Govern.

        Recorda que “ja hem patit amenaces a Dénia, fins i tot per part d'un senyor que ara és regidor al Verger, Basili Salort”. Assegura que “mai ens hem ficat amb ningú perquè Vox és un partit democràtic i respectem totes les opinions, encara que puguem no compartir-les. Ni som d'extrema dreta ni feixistes i estem en contra de la violència de tota mena”. I diu que “mai hem anat a un acte de l'extrema esquerra, del PSOE o de Compromís a rebentar-lo o a coartar la seua llibertat d'expressió”.

        El fet d'haver triat Pedreguer per a muntar una taula informativa no respon a cap raó especial, segons el coordinador de Vox. “Abans va ser a Dénia, Xàbia, Gata o Calp i ara tocava en un altre municipi de la Marina Alta”, assenyala.

 

Subscriu-te!