El cor de dones Atelier Vocal estrena Mass in jazz dins del Cicle de Música Sacra a la Rectoria 2022

  • El coro de mujeres Atelier Vocal estrena Mass in jazz dentro del Cicle de Música Sacra en la Rectoría 2022
  • El coro de mujeres Atelier Vocal estrena Mass in jazz dentro del Cicle de Música Sacra en la Rectoría 2022
  11/04/2022

L’estrena del programa Mass in jazz per part del cor de dones Atelier Vocal ha estat l’actuació que major expectació ha generat dins de la XIV edició del Cicle de Música Sacra a la Rectoria. L’actuació, inserida en la Litúrgia de Rams celebrada en l’església parroquial de Sant Francesc de Paula al Ràfol d’Almúnia, ha estat acompanyada per Àlex Velázquez al piano i Óscar Cortés al contrabaix.

        No obstant, el concert que ha congregat més públic ha tornat a estar el del Cor i Orquestra de la Rectoria, que en aquesta ocasió ha assumit el repte d’interpretar el Stabat Mater de Karl Jenkins, amb el reforç de la mezzosoprano Carla Mayer, l’acompanyament de Josep Vicent Giner a l’orgue i la direcció de Jaume Morell.

        A banda, aquesta edició ha aprofitat a l’organització per a obrir l’esdeveniment cap a una línia d’actuació pedagògica que en futures edicions girarà al voltant de diferents aspectes de la tècnica i la interpretació vocal com ha estat el master class d’aproximació al jazz vocal per a cantants i no cantants, impartit per Eva Romero a l’Auditori Municipal.

        Tot això, unit a les jornades protagonitzades per l’Orfeó Universitari de

València i el Cor de Cambra Discantus i l’Orquestra Arsis han permès vertebrar un intens cap de setmana musical amb varietat d’estils, formats i gèneres.

        Des de l’organització han agraït el suport de l’Ajuntament del Ràfol d’Almúnia, per a donar continuïtat a una iniciativa que convertit al Cicle de Música Sacra a la Rectoria en una cita cultural de referència a l’interior de la Marina Alta, amb la  la col·laboració del Cor de la Rectoria, el Conservatori Elemental de Música Vicente Perelló i  la parròquia de Sant Francesc de Paula. Al capítol d’agraïments han unit al  patrocini de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport; l’Institut Valencià de Cultura i la Diputació Provincial d’Alacant per a revalidar l’aposta i reconeixement de les institucions supramunicipals per aquest projecte en uns temps de tanta incertesa.

<<< Tornar a la portada