El COVID-19 deixa 13 morts, encara que disminueixen els contagis

El COVID-19 deja 13 fallecidos, aunque disminuyen los contagios
  26/02/2021

Les dades sobre l'evolució de la pandèmia facilitats aquesta setmana per la Conselleria de Sanitat han sigut agredolces. D'una banda, s'han notificat 13 morts a la comarca, la qual cosa eleva a 177 el nombre de morts des que va començar la pandèmia. El positiu és que han caigut els nous casos, si bé continua havent-hi 12 ingressats en UCI. Una dada gens encoratjadora. El nombre d'ingressos en planta també ha descendit notablement.

            El major nombre de morts s'ha produït a Benissa, on cinc persones han perdut la vida per culpa del COVID-19. Hi ha hagut dues víctimes mortals a Teulada i dues a Dénia, mentre que la resta eren veïns de Pego, Calp, Ondara i Pedreguer.

            Respecte als nous positius, hi ha hagut 67 casos. En total, hi ha 150 casos actius, la qual cosa representa una incidència acumulada de 87,34 casos per cada 100.000 habitants. Són xifres molt inferiors a les que es registraven el divendres de la setmana passada (455 casos actius i una incidència acumulada de 465). 

            Si ens cenyim a la informació publicada aquest divendres per Conselleria, les poblacions on s'han detectat el major nombre de nous casos són Calp i Ondara, amb sis més respectivament. Mentre que Dénia, Xàbia i Gata de Gorgos han registrat quatre positius més. Teulada té tres nous positius de coronavirus, dos més es comptabilitzen a Benissa i Beniarbeig, i la resta a Orba, Pego i Pedreguer.

<<< Tornar a la portada