Canfali Marina Alta

El debat generat al voltant dels bous obliga a traslladar la consulta a gener

El debat generat al voltant dels bous obliga a traslladar la consulta a gener
  06/12/2016

Vols que a Pedreguer continuen celebrant-se bous embolats i bous encaixonats?

En principi estava previst per este mes de desembre, però finalment el debat que s’ha generat al voltant dels bous ha obligat a traslladar la consulta ciutadana al mes de gener. De moment ja s’ha concretat la pregunta: Vols que a Pedreguer continuen celebrant-se bous embolats i bous encaixonats? Podran decidir tots aquells ciutadans majors de 16 anys.

       L’Ajuntament ha impulsat la consulta amb la intenció de resoldre la polèmica que s’ha suscitat al voltant de la presència de les modalitats taurines del bou embolat i el bou encaixonat en les festes locals, la qual ha portat fins i tot a la recollida de signatures en sentits oposats.

       És per tal de resoldre la qüestió, constatada la dificultat d’assolir un consens al respecte, que l’Ajuntament, en el marc del seu compromís amb el foment de la democràcia participativa, ha considerat convenient, tal com ja va manifestar el passat estiu a les associacions implicades, donar la veu a la ciutadania del municipi per tal que puga expressar la seua opinió i decidir directament sobre la presència de les dues modalitats d’actes taurins assenyalades (bou embolat i bou encaixonat) per mitjà d’una consulta.

Cercar notícies
Agenda