Canfali Marina Alta

El departament de Festes de Xàbia passa de Miragall a Mata

El departamento de Fiestas de Xàbia pasa de Miragall a Mata
  07/08/2019

L'alcalde, José Chulvi, ha anunciat una xicoteta remodelació de les competències delegades en el seu equip de govern que es farà efectiva a partir del pròxim mes de setembre. Amb aquesta actuació, el regidor Antonio Miragall incorporarà a les seues delegacions les de Medi Ambient i Platges, mentre que l'edil Kika Mata assumirà Festes.

Chulvi ha explicat que, davant la continuïtat del govern després de les eleccions, va optar per deixar que Miragall -qui va gestionar Festes durant la passada legislatura i considerava que la seua etapa al capdavant d'aquesta Regidoria havia acabat- acabara el cicle dels festejos que ja s'havia treballat i estaven pràcticament planificats. Per això va acordar amb ell que prolongara aquesta responsabilitat fins al 8 de setembre, quan acaben les festes del Loreto. 

A partir d'aqueix moment serà Kika Mata la que, a més de Serveis, Obres i Atenció al Resident, coordine les divuit festes que se celebren en el municipi i per a això es recolzarà també en la regidora Rita Berruti.

Per part seua, Miragall suma a les seues responsabilitats les de medi ambient i platges, recursos molt vinculats a l'oferta i planificació Turística de la qual també és responsable al costat del departament de Patrimoni.

Cercar notícies
Agenda