El denier Antonio Cidoncha, nominat al Premi Nacional Jove Empresari 2017

El dianense Antonio Cidoncha, nominado al Premio Nacional Joven Empresario 2017
  19/06/2017

El proper 22 de juny es celebrarà a la ciutat de Granada la cerimònia de lliurament del XV Premi Nacional Jove Empresari 2017. La Confederació de Joves Empresaris (CEAJE) i (AJE Granada) són els encarregats de l'organització i celebració d'aquest esdeveniment nacional que premia els millors joves empresaris de tot Espanya.

La present edició compta amb el suport del Banc de Santander, Telefónica i Peugeot com a patrons de CEAJE a més de diverses empreses col·laboradores i institucions.

Més de 800 persones acudiran a aquest esdeveniment a Granada, que espera la visita institucional, tot i que encara no està confirmada, de SS els Reis d'Espanya.

Antonio Cidoncha, CEO d'Cidoncha Producció SL, i guanyador del Premi Provincial de la Província d'Alacant 2016 (JOVEMPA), ha estat l'únic seleccionat de la Comunitat Valenciana entre els 15 empresaris finalistes que concorren a la XV Premi Nacional Jove Empresari 2017, que es celebrarà el 22 de juny que ve a Granada.

Un comitè tècnic de professors de la Universitat de Granada s'ha encarregat de l'avaluació de les candidatures. El jurat valora el desenvolupament i consolidació de les empreses candidates, i també la seua contribució a la creació d'ocupació i de riquesa.

Un total de 30 iniciatives empresarials han "competit" per aconseguir aquest guardó. A la fase final han passat 15 d'elles.

Amb aquest guardó, creat el 1989, la Confederació Espanyola d'Associacions de Joves Empresaris, CEAJE pretén reconèixer l'excel·lència i tasca d'emprenedors i empresaris menors de 41 anys que hagin aconseguit crear una empresa forta i competitiva, capaç de generar ocupació i contribuir a la riquesa del país.

CIDONCHA PRODUCCIÓ SL

Empresa localitzada a Ondara i dedicada a la fabricació de productes basats en (el pa de coca, bases de coques, coques farcides, pans especials) tant per al canal d'Alimentació, com per al canal Horeca i els serveis de càtering.

Antonio Cidoncha va ser finalista dels premis Provincials JOVEMPA en 2005 i 2006, Premi CEDMA el 2009 a la projecció empresarial, Premi Provincial JOVEMPA el 2016 i ara finalista entre els 15 empresaris millors d'Espanya menors de 40 anys.

Subscriu-te!