L’equador del Circuit de música als bars d’Els Poblets 2022 el confirma com alternativa musical i d’oci

El ecuador del Circuit de música als bars de Els Poblets 2022 lo confirma como alternativa musical y de ocio
  23/06/2022

El Circuit de música als bars d’Els Poblets mira ja cap a una desena edició arran de passar l’equador de la de 2022 que l’ha confirmada com una alternativa d’oci per a veïns i residents de tota la comarca.

        Segons ha explicat el regidor de Cultura, Salvador Sendra, com a responsable del departament organitzador de l’esdeveniment s’ha optat per mantenir la dinàmica del projecte que va començar en 2013 per a compatibilitzar una vessant de la cultura com és la música tractant de crear sinèrgies amb el sector hostaler. “La única diferència en l’edició d’enguany ha estat el canvi de dades que l’any passat van reubicar a agost, setembre i octubre a causa d ela pandèmia i hem fet retornar a finals de la primavera i inicis de l’estiu que tenen l’avantatge, a priori, d’una climatologia més favorable per a gaudir de les terrasses, segons han reivindicat els participants amb els que hem tractar de consensuar la programació de l’esdeveniment”, ha manifestat. A banda, s’ha congratulat de la creixent participació tant del públic de la comarca com dels establiments hostalers del municipi que permet la promoció de grups musicals de proximitat com Daisy’s Swing Band; Silvia Peña Personal Matters Trio; Setla Quartet; o Quin soul que funk.

        Les vetlades, segons s’ha informat, encaren la recta final amb les respectives actuacions d’aquesta últims l’1 juliol a la Cafeteria Andreu i el 8 de juliol al restaurant La Llum..

<<< Tornar a la portada