L'equip de govern assegura estar disposat a atendre les reivindicacions dels infermers de la residència

El equipo de gobierno asegura estar dispuesta a atender las reivindicaciones de los enfermeros de la residencia
  19/11/2020

L'equip de govern de Dénia ha lamentat la convocatòria de vaga indefinida per part dels infermers "“quan encara estàvem oberts a un diàleg i una negociació per a poder donar resposta a les reivindicacions del col·lectiu, que ha pres la decisió d'iniciar una vaga indefinida en el pitjor moment possible”. En un comunicat, el PSPV explica que “en la primera trobada les dues parts, mantinguda fa tres setmanes, acordem tornar a reunir-nos transcorregut un temps prudencial i necessari per a l'estudi de les propostes presentades”.

A més, assenyala que l'anunci de vaga s'ha fet “sense comunicació prèvia a l'altra part interlocutora en el procés negociador, és a dir, l'equip de govern. La qual cosa ens fa pensar que la decisió d'anar a la vaga possiblement ja estava presa abans d'iniciar-se el procés de diàleg”.

Els socialistes consideren que “algunes de les reivindicacions amb què intenten justificar la vaga indefinida no s'ajusten a la realitat, com ja li'ls va explicar en la reunió”. Per exemple, assegura que no hi ha motius per a demanar un augment de la plantilla perquè la ràtio d'infermers de la residència està per damunt de la fixada per la Generalitat. A més, puntualitzen que “huit treballadors i treballadores municipals no poden decidir les prioritats d'inversió d'un equip de govern, aquest govern s'ha destacat per la millora contínua de les instal·lacions de Santa Llúcia, durant l'anterior legislatura i també en la present (especial dedicació se l'ha destinat en el centre, a més, en moments tan durs com l'actual derivat de la pandèmia)”.

El govern municipal segueix disposat “a donar resposta a les reivindicacions del personal d'infermeria dins de les possibilitats reals, legals i competencials que estan al nostre abast, com teníem previst fer en els pròxims dies”. I anuncia que es contestarà de manera individualitzada i que es donarà informació a la Taula General de Negociació. En el comunicat s'indica que “des de l'equip de govern continuarem treballant per al normal funcionament de la residència i el benestar de les persones majors que viuen allí”.

Subscriu-te!