L'equip de govern de Dénia afirma que es pretén acabar amb les desigualtats en l'ús de les instal·lacions esportives

El equipo de gobierno de Dénia afirma que se pretende acabar con las desigualdades en el uso de las instalaciones deportivas
  24/11/2020

Explica que es cobrarà la taxa per a donar prioritat a les escoles municipals i garantir l'accés a tots els usuaris

 

L'equip de govern de Dénia ha aclarit que a partir d'ara cobrarà la taxa per l'ús d'instal·lacions esportives municipals amb la finalitat de “acabar amb possibles greuges comparatius i desigualtats” entre els usuaris. Segons s'indica en un comunicat, no són “noves imposicions”  sinó que s'aplicarà la normativa existent.

        D'aquesta forma, l'equip de govern ha eixit al pas de les crítiques del CD Paidos, que rebutja la possibilitat d'haver de pagar per l'ús dels pavellons municipals quan els seus equips disputen competicions oficials de futbol sala i de bàsquet. Segons diu l'executiu local, la Regidoria d'Esports ha iniciat un nou procés de cara a millorar la gestió de les instal·lacions, amb dos objectius: donar prioritat a les escoles esportives municipals i “garantir una disponibilitat equitativa de les mateixes i en igualtat de condicions per al conjunt de clubs, entitats privades i particulars que  tenen dret d'accés i als quals li'ls cobra la taxa fixada”.

        Aclareix que “tots els clubs esportius de la ciutat reben subvencions de l'Ajuntament de Dénia per a fer front a una part de les diferents despeses derivades de la seua activitat”. I recorda que “tots els clubs tenen, també, bonificada (gratuïta) la taxa per ús d'instal·lacions per als seus equips sèniors o en categories superiors”. Es tracta, segons l'equip de govern, de “dues mesures de suport municipal a la promoció i la pràctica de l'esport impulsada per les entitats privades”.

Subscriu-te!