Canfali Marina Alta

L'equip de govern de Dénia es planteja construir un nou pavelló esportiu cobert

  • El equipo de gobierno de Dénia se plantea construir un nuevo pabellón deportivo cubierto
  • El equipo de gobierno de Dénia se plantea construir un nuevo pabellón deportivo cubierto
  • El equipo de gobierno de Dénia se plantea construir un nuevo pabellón deportivo cubierto
  • El equipo de gobierno de Dénia se plantea construir un nuevo pabellón deportivo cubierto
  12/09/2019

Un tornado va destrossar les instal.lacions i les ha deixat inservibles

El pavelló cobert del poliesportiu municipal ha quedat "inservible" després de quedar destrossat per l'efecte d'un tornado produït poc després de les 1.30 hores d'aquest dijous, segons ha assegurat l'alcalde, Vicent Grimalt. L'equip de govern es planteja la possibilitat de demolir la instal·lació i construir un nou pavelló, adaptat a les necessitats actuals, si bé espera al que recomani l'informe tècnic. L'alcalde ha assenyalat que té danys estructurals que impossibiliten la realització de qualsevol activitat durant el curs que ara comença. El sostre de la instal·lació ha estat arrencat, una de les parets ha caigut, el paviment del pavelló està aixecat i s'han trencat finestres i vidres.

El tornado es va iniciar des de la platja de Albaranes, a l'altura del restaurant Fernando, on va causar desperfectes, fins al poliesportiu municipal, afectant al seu pas al Club de Tennis, el CdT i a habitatges particulars.

Des de l'Ajuntament es van a fer gestions amb municipis de la comarca que tenen pavellons coberts perquè les escoles esportives i clubs deniers poden utilitzar les seues instal·lacions. D'això s'informarà a les famílies. L'oficina municipal que hi havia al poliesportiu es va a traslladar a les dependències de les Portelles, al carrer Pere Pere.

Arreglar el pavelló, que té quaranta anys d'antiguitat, suposaria una forta inversió i molt de temps, de manera que s'ha plantejat la possibilitat de construir un de nou.

Respecte a la resta d'elements del poliesportiu municipal -camp de rugbi, pista d'atletisme i frontón-, el regidor d'Esports, Raúl García de la Reina, ha anunciat que s'obriran al públic una vegada que s'assegurin totes les planxes del pavelló i quedi garantida la seguretat dels usuaris. Per evitar danys personals, s'ha tancat l'accés al poliesportiu i es prega a la ciutadania que no s'acoste pels voltants.

Vicent Grimalt ha agraït als portaveus dels grups municipals el suport ofert durant aquest episodi d'alerta roja i ha recordat que qualsevol ciutadà pot acudir a l'ajuntament a partir de la propera setmana i demanar de manera gratuïta la informació meteorològica d'aquests dies per presentar-lo a la seua companyia d'assegurances si ha de realitzar qualsevol reclamació.

DANYS EN EL CDT

Les classes al CDT han quedat suspeses a causa dels desperfectes que ha causat el tornado. Fins i tot una paret interior s'ha caigut. Tècnics de la Conselleria tenen previst visitar les instal·lacions aquest divendres per fer una valoració dels danys.

Cercar notícies
Agenda