L’equip de govern d’Ondara porta a ple la cessió a la Creu Roja del un local municipal per a la millora de la tasca assistencial

El equipo de gobierno de Ondara lleva a pleno la cesión a la Cruz Roja de un local municipal para la optimización de su labor asistencial
  25/01/2022

La renovació del conveni de col·laboració que manté en els últims anys l’Ajuntament d’Ondara amb la Creu Roja per al desenvolupament de diferents projectes i programes assistencials serà elevat al proper ple ordinari, segons han informat des de l’equip de govern.

La nota de PSPV-Compromís explica que la principal novetat del referit conveni per a 2022  és que l'Ajuntament d'Ondara ha cedit un local municipal a aquesta ONG, sota la que desempenyora l’activitat el Comitè Local de la Creu Roja,  amb l’objecte de desenvolupar accions com a sensibilització, gestió i captació de voluntariat; formació del voluntariat i laboral; atenció a persones en extrema vulnerabilitat; i activació i seguiment cap a l'ocupació. Amb això destaquen que es tracta de la primera vegada que Creu Roja disposa d'una seu pròpia en el municipi d'Ondara, atès que fins ara realitzava els seus projectes assistencials a la Casa de Cultura o al Centre Social.

 

L’ANTIGA “SOMBRERERIA”

 

El conveni que es porta aplicant a Ondara des de 2018, preveu estar subscrit per l’alcalde d'Ondara, José Ramiro i la Regidora de Serveis Socials, Mari Carmen Velázquez, per part de l'Ajuntament; i per Eduardo de la Morena i Belén González Molina com a respectius president i directora tècnica local - Creu Roja Espanyola, Assemblea Local Dénia. Ramiro i Velázquez han justifica la iniciativa en ares a que “la cessió d'aquest local permetrà continuar prestant serveis i també iniciar nous programes assistencials a Ondara, al mateix temps que començar a posar en marxa nous programes dirigits a persones en situació de vulnerabilitat”. En eixa dinàmica, ambdós han animat a la ciutadania a formar part del voluntariat de Creu Roja Espanyola.

El comunicat detalla a més que les instal·lacions que ha cedit l'Ajuntament a Creu Roja perquè desenvolupe la seua labor assistencial és un local municipal conegut com “l'antiga sombrereria”, ubicat a una planta baixa de 45 m² en Avinguda Alacant núm. 8 -actualment amb entrada per C/ Verge dels Dolors núm. 2-. En aquest immoble l’Ajuntament ha portat a cap diferents obres d'adequació el local als fins prevists al conveni; i les obres estan acabades, a falta que la ONG en qüestió dote d'equipament al local.

<<< Tornar a la portada