L'equip de natació del Centre esportiu Dénia deixa molt alt el pòdium Dianense en la XIII edició de Minijocs de la Marina Alta

El equipo de natación del Centro deportivo Denia deja muy alto el pódium Dianense en la XIII edición de Minijocs de la Marina Alta
  28/05/2019

Més d'un centenar de nedadors de tota la comarca es van llançar a la piscina el cap de setmana per enfrontar-se en l'esport més complet, la natació.
La competició va tenir lloc entre les jornades de dissabte de vesprada i diumenge al matí, on van competir més d'un centenar de nens i nenes d'entre 11 i 14 anys. Allí es van donar cita nedadors de més de 15 poblacions de la comarca de la Marina Alta.


Els nens van demostrar el bon camí que portem a la comarca, demostrant el domini dels diferents estils de natació. Es van nedar proves individuals amb diferents distàncies dels estils de crol, esquena, braça i papallona.
Cal destacar, que el 100% dels nedadors del Centre Esportiu Dénia, van pujar a podi i que cap d'ells es va quedar sense medalla, el que fa notar la regularitat i les bones pràctiques de l'equip de nedadors d'Aqualia.
A més es va nedar també una prova relleus on l'equip de relleus del centre esportiu Dénia van aconseguir el millor temps, quedant primeres de la seva categoria. Carlos Balaguer, el responsable de l'equip ens comenta que "d'aquesta prova cal assenyalar que a més van aconseguir fer-ho en un temps menor que cap altre equip, inclosos els masculins, el que demostra un cop més que el nostre equip, va pel millor camí" .
D'altra banda, el Centre Esportiu Dénia vol agrair la participació desinteressada a tots els voluntaris que van fer possible una vegada més que es pogués dur a terme la competició. Segons ens comenta la directora del Centre Susana Campos "és un luxe poder realitzar aquest tipus de competicions que ens ajuden a promoure l'esport en edat infantil, però cal destacar l'enorme treball d'organització que comporta i que no és visible de cara a la població. Si no fos pels voluntaris que ens donen suport de forma desinteressada, aquest tipus de competicions no es podrien dur a terme ja que suposaria un enorme cost econòmic ".

Subscriu-te!