El farmacèutic de Dénia Ángel Vives és nomenat vicepresident de la Unió Empresarial de la Provincial d'Alacant

El farmacéutico de Dénia Ángel Vives es nombrado vicepresidente de la Unión Empresarial de la Provincial de Alicante
  02/02/2023

L'Assemblea de la Unió Empresarial de la Província d'Alacant (*UEPAL) ha nomenat la seua nova junta executiva que passarà a presidir César Quintanilla, que pren el relleu de Juan José Sellés. El farmacèutic de Dénia Ángel Vives, que a més és president de l'Associació Turístic Empresarial de la Vall de Pop (ATEVAP), ha passat a forma part de l'executiva d'aquesta institució empresarial amb el càrrec de vice president. 
    En l'assemblea d'UEPAL va participar com a convidat el president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón. També van assistir Luis Barcala, alcalde d'Alacant; Zulima Pérez Seguí, directora General de Coordinació del Diàleg Social de la Generalitat Valenciana; Carlos Bañó, president de la Cambra de Comerç d'Alacant; Nacho Amirola, president de l'INECA; José Antonio Trigueros de l'OEA; Pau de Gràcia, president Cambra de Comerç d'Alcoi; Alejandro Morant, diputat de Carreteres, Vies, Conservació d'Edificis i Instal·lacions i Parc Mòbil; Amparo Navarro, rectora de la Universitat d'Alacant; i Juan José Ruiz, rector de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, entre altres autoritats.
    En la seua primera intervenció en el càrrec, Quintanilla va expressar la intenció de continuar amb la labor dels anteriors presidents d'UEPAL que han marcat com a objectiu bàsic “buscar el millor per a la província d'Alacant”. 

<<< Tornar a la portada