El festival de fotografia Ojos Rojos contínua amb un taller a Xàbia i un mercat ambulant a Pedreguer

El festival de fotografía Ojos Rojos continua con un taller en Xàbia y un mercadillo en Pedreguer
  09/10/2019

El festival fotogràfic Ojos Rojos contínua aquest cap de setmana amb altres dues interessants propostes que complementen el capítol d'exposicions. Per a aquest dissabte 12 s'ha previst a Xàbia un taller de fotografia estenopéica, que impartiran Les Fotolateras i que està dirigit aquesta vegada a adults (fa un parell de setmanes es va realitzar una versió infantil amb gran èxit d'assistència) que vulguen aprendre a captar imatges amb una simple llanda de café, recuperant la màgia de la fotografia analògica i del revelat en la cambra obscura.

El taller inclou tot el material necessari per a aprendre la tècnica i arrancarà a partir de les 9.30 hores en el Centre d'Arts Lambert (carrer Major).

El Festival té aquest cap de setmana una altra cita, aquesta vegada a Pedreguer. El diumenge a partir de les 10 hores en la plaça d’Els Porxes hi haurà un mercat ambulant fotogràfic en el qual fotògrafs de la comarca vendran les seues fotos i també es podrà trobar material fotogràfic de segona mà, llibres, revistes i qualsevol cosa relacionada amb la fotografia.

Subscriu-te!