El Festival d’Orgue de Pedreguer arranca amb el Quintet de Corda Heritage Ensemble

El Festival d’Orgue de Pedreguer arranca amb el Quintet de Corda Heritage Ensemble
  29/09/2023

El Quintet de Corda Heritage Ensemble obrirà este diumenge primer d’octubre, a les 18 hores a l’Església de la Santa Creu, el cicle de actuacions del Festival d’Orgue Vila de Pedreguer Concerts de la Tardor en la seua vint-i-setena edició. El quintet està format per Raúl Arias (violí), Casandra Didú (violí), Pilar Marín (viola), Miguel Cariñena (violoncel) i Angel Luis Martínez (contrabaix), i estaran acompanyats per Juan Ramón Pérez amb la flauta de bec, la soprano Emilia Onrubia i Josep Vicdnt Giner, a l’orgue.

El concert d’obertura del festival arrancarà amb l’obra La Réjouissance Bourrée de Handel, i continuarà amb obres de Vivaldi, Vicente Martín y Soler, Haydn i Puccini, en la primera part. En la segona part s’interpretaran peces de Emanuel Bach, Sammartini, Ariel Ramírez, i Weill.

El festival ofereix una actuació diferent cada diumenge, durant tot el mes d’octubre. Està organitzat per l’Ajuntament de Pedreguer amb la col·laboració de la Fundació Server i Pérez i altres institucions.

<<< Tornar a la portada