El Festival Jazzdara 2019 cedeix protagonisme a les dones el 23 i 24 d’agost

El Festival Jazzdara 2019 cede protagonismo a las mujeres el 23 y 24 de agosto
  15/07/2019

 

Compta amb Nina Dinamita i la Swing Milicia; Eva Olivencia & Marina Big Band; i Eva Romero i Esther Andújar

 

La regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual, i el portaveu del col·lectiu Jazzdara, Albert Llobell, han presentat la V Edició del festival que porta aquest nom i que te previst desenvolupar-se els propers 23 i 24 d’agost.

Mengual ha enquadrat la vocació de continuitat de l’esdeveniment en la línia portada a cap des de fa quatre anys per la Regidoria per a proposar opcions d'oci que acosten la cultura a la población. A més ha destacat com a novetat d’aquesta cinquena edició la cessió del protagonisme a les dones, que ha quedat reflectida en el cartell de Ramón Mut  i que ha estat considerada al programar actuacions com la de Nina Dinamita i la Swing Milicia; Eva Olivencia & Marina Big Band; i Eva Romero i Esther Andújar. La regidora ha agraït expressament a l'Associació Terra Cultura i al Col·lectiu Jazzdara la implicació demostrada a l'hora d'organitzar aquesta iniciativa.

A banda resulta també novedós el format en dos jornades que concentren quatre concerts respectivamente en horari de 20.30 i 23.30 hores a la plaça Major  L’organització ha previst per ambdós dies sopar de cabasset a les 22 hores en el mateix escenari, on  s'oferirà servei de barra, amb taules i cadires per a què el públic puga gaudir de la gastronomia a la fresca entre actuació i actuació.

<<< Tornar a la portada