El Festival Ojos Rojos proposa a Xàbia tallers per a xiquets i adults de fotografia estenopeica

El Festival Ojos Rojos propone en Xàbia talleres para niños y adultos de fotografía estenopeica
  23/09/2019

 

El Festival de Fotografia Ojos Rojos arriba carregat d'activitats paral·leles i tallers, com el de fotografia estenopeica, una tècnica primitiva que permet fotografiar sense necessitat de tenir una càmera convencional sinó utilitzant una simple llauna metàl·lica. S'han programat dos tallers; un per a xiquets (este dissabte al matí) i un altre per a adults (el 12 d'octubre també al matí). Estaran impartits per Lola Barcia i Marinela Forcadell -Les Fotolateras- i per assistir-hi cal inscriure en el següent enllaç https://festivalojosrojos.com/iniciacion-a-la-fotografia-estenoepica/

Des del Festival animen a tots els aficionats a la fotografia a assistir a aquest interessant taller i experimentar amb una tècnica que ajuda a comprendre perfectament el fet fotogràfic, potencia la creativitat i transmet el valor de la foto única i el revelat davant el món digital.

EXPOSICIÓ A GATA

A més, dins de la programació del festival, l'obra de Paco Sanz i Carolina Cebrià s'exposa a Gata. La inauguració es va realitzar el divendres amb assistència de l'alcalde, Josep Francesc Signes, i de la regidora de Cultura. Els artistes es van sumar a la iniciativa La Nit és Violeta, celebrada a altres ciutats. En l'acte es van degustar cerveses Tyris, un dels patrocinadors del festival.

 

Subscriu-te!