Canfali Marina Alta

El govern de Xàbia destina 2 milions d'euros a un pla transversal de dotació i millora d'infraestructures públiques

El gobierno de Xàbia destina 2 millones de euros a un plan transversal de dotación y mejora de infraestructuras públicas
  29/05/2018
Inclou el nou pavelló cobert i la redacció dels projectes per a la piscina, el Central Cinema i la Senda del Litoral

L'equip de govern destinarà 2 milions d'euros a un pla d'acció “transversal”, que han denominat Xàbia En Marxa, que preveu noves dotacions públiques i millora d'infraestructures municipals, i que es preveu desenvolupar durant enguany i principis de següent. L'alcalde, José Chulvi, al costat del regidor de Projectes de Ciutat, Paco Torres, han presentat aquest pla que inclou la construcció del nou pavelló cobert -en una part subvencionat per la Diputació- i la redacció dels projectes de la piscina coberta, el Central Cinema i la Senda del Litoral, a més d'un altre per a la millora en la coberta i el paviment del Palau d’Esports. 

La inversió prové de la venda d'una parcel·la de titularitat pública en la partida de Bari per la qual l'Ajuntament es va embutxacar 2,2 milions d'euros. Chulvi ha qualificat el pla de “ambiciós” i ha subratllat que atén la demanda de col·lectius socials i veïnals. S'ha referit a la seua transversalitat pel fet que implica a diverses àrees de gestió i que abraça als diferents nuclis urbans.

Cercar notícies
Agenda