Canfali Marina Alta

El grup Arns Nova de Xàbia actua aquest divendres a Alemanya

El grupo Arns Nova de Xàbia actuaa este viernes en Alemania
  09/07/2019

L'agrupació de veus Ars Nova oferirà un concert aquest divendres 12 de juliol dins del Festival de Cors Misatango en Colònia, al qual acudeixen convidats pel compositor de la Missa a Buenos Aires, Martin Palmeri. El Festival en el qual Ars Nova participarà activament és un Workshop on treballaran conjuntament els 185 participants provinents de diferents llocs del món. La cita és una oportunitat més perquè el grup javiense continue creixent -enguany s'han triplicat el nombre d'actuacions- i promocionant-se a nivell internacional. 

El Festival tindrà lloc de l'11 al 14 de juliol entre les localitats de Köln (Colònia) i Siegburg, i treballarà en profunditat la Missa tango de la mà del propi compositor, que a més interpretarà la part del piano, així com del mestre Pablo Quiteros, qui es farà càrrec de la batuta. Actuarà, a més, l'Orquestra de Cambra Neues Rheinisches de Colònia, així com els solistes Gilberto Pereyra al bandoneón i la soprano Sigrún Pálmadóttir. El Concert de Gala tindrà lloc el 14 de juliol a les 19 hores en el Flora Cologne Palais.

Ars Nova interpretaran un repertori que busca posar en valor l'obra popular de diferents zones d'Espanya com el País Basc o Galícia, destacant el temari més propi com és el Cant de Trilla, de l'alacantí Óscar Esplá i El Rondell, inspirada en La barraqueta, popular valenciana.

Cercar notícies
Agenda