El Grup HLA rep el guardó europeu Hospital Care per la seua excel·lència en l'atenció hospitalària

El Grupo HLA recibe el galardón europeo Hospital Care por su excelencia en la atención hospitalaria
  09/12/2021

 

La xarxa assistencial de la qual forma part l'hospital Sant Carlos de Dénia ja rebut el premi pel seu compromís amb la qualitat assistencial i la seua contribució activa a la millora social i econòmica de la comunitat

El Dr. Benito García-Legaz, director mèdic del Grup HLA, va recollir aquest premi ahir a París en la gala de lliurament dels ‘European Awards in Medicine’

 

El Grup Hospitalari HLA, al qual pertany l'Hospital Sant Carlos de Dénia, ha sigut guardonat amb el premi ´Hospital Care´ en els ‘European Awards in Medicine’ que es van celebrar la setmana passada a l'Hotel Ritz de París. Aquest guardó posa en valor l'esforç de la xarxa assistencial del Grup HLA en la millora contínua de l'atenció hospitalària, la trajectòria de la companyia, així com el seu creixement i contribució activa a la millora social i econòmica de la comunitat. Per a triar a HLA com a millor grup hospitalari en atenció hospitalària s'han tingut en compte criteris com les condicions laborals dels seus treballadors, la gestió d'ajudes, el foment del talent, els valors generals de l'empresa, la seua lluita per la sostenibilitat, les certificacions reeixides i la seua xarxa de col·laboradors.

En paraules del Dr. Benito García-Legaz, director mèdic del Grup HLA, “aquest guardó suposa un reconeixement a la professionalitat, responsabilitat i compromís dels professionals del Grup HLA en uns mesos on s'ha posat de manifest la importància de les aliances, el treball en equip i la col·laboració de tots els estaments de la societat per a fer front a una situació sense precedents. En la nostra companyia apostem per invertir contínuament en l'actualització i ampliació de les instal·lacions, així com en la formació dels nostres professionals, per a estar preparats davant qualsevol repte al qual ens hàgem d'enfrontar. El premi ‘Hospital Care’ fa visible el nostre compromís per la millora contínua i la cerca de l'excel·lència sanitària”. 

Durant els últims anys, el Grup HLA ha fet una forta inversió en la seua xarxa assistencial per a adaptar-se a les necessitats i aportar als seus pacients una assistència sanitària amb els més alts cànons de qualitat. Aquest esforç s'ha fet més visible durant els últims mesos a causa de l'extensió de la COVID-19, on HLA ha tingut un paper determinant en la contenció de la pandèmia, la continuïtat assistencial i seguretat dels pacients, així com la protecció als seus empleats. El Grup HLA ha atés a més de 100.000 pacients per COVID-19, molts d'ells derivats de la sanitat pública amb la qual va col·laborar des del primer moment. Per a atendre aquests pacients s'han invertit més de 15 milions d'euros que han permés reorganitzar centres, ampliar unitats de vigilància intensiva i places d'hospitalització a més de reforçar l'equip humà en els centres amb major pressió assistencial.

Paral·lelament, ha continuat avançant el pla de modernització dels hospitals i centres mèdics d'HLA amb l'adquisició de l'última tecnologia i el desenvolupament de la cartera de serveis. En aquest pla s'emmarquen les reformes i ampliacions dels edificis d'HLA Els Tarongers de Huelva, HLA Universitari Moncloa de Madrid, HLA Perpetu Socors de Lleida, HLA Santa Isabel de Sevilla i HLA Dr. Sanz Vázquez de Guadalajara que multiplicaran la capacitat assistencial dels hospitals i redundarà en un salt qualitatiu en l'assistència als pacients.

Així mateix, durant aquest any s'han posat en marxa unitats de referència en la xarxa assistencial del grup com les unitats de la Dona d'HLA El Rosari (Albacete) i HLA Jerez Porta del Sud (Jerez de la Frontera, Cadis), la unitat arrítmies en HLA Montpeller (Saragossa), les unitats d'endoscòpia digestiva amb intel·ligència artificial en HLA La Vega (Múrcia) i HLA Vistahermosa (Alacant), la Unitat d'Arrítmies d'HLA L'Àngel, pionera gràcies a un sistema de navegació 3D, les unitats de mama en HLA Els Tarongers (Huelva) i HLA Perpetu Socors (Lleida) o les unitats de Pediatria en HLA Inmaculada (Granada) i HLA Santa Isabel (Sevilla), entre altres.

L'any 2021 està sent especialment destacat per a la xarxa assistencial del Grup HLA. Diferents entitats de referència nacional han posat en valor l'excel·lència i professionalitat dels seus hospitals. Tal és el cas dels premis TOP 20 d'IQVIA, que recentment han reconegut la bona labor de dos hospitals del Grup HLA, HLA Inmaculada TOP 20 en Gestió Hospitalària Global i HLA Inmaculada TOP 20 en Àrea de la Dona. 

Per part seua, els ‘Best Spanish Hospitals Awards’ d'Higia Benchmarking i ASHO, van destacar als hospitals HLA Santa Isabel, HLA Mediterrani i HLA Perpetu Socors com a millors centres hospitalaris privats d'Espanya en les categories de Processos d'Aparell Circulatori i Respiratori, Processos d'Aparell Digestiu i Hepatopancreático i Processos Matern Infantil, respectivament. 

El del Monitor de Reputació Sanitària (MRS) va incloure a sis centres de la xarxa assistencial del Grup HLA en el rànquing d'hospitals privats amb millor reputació: HLA Universitari Moncloa, HLA Vistahermosa, HLA L'Àngel, HLA Jerez Porta del Sud, HLA Inmaculada i HLA Montpeller. A més, HLA Universitari Moncloa va rebre del Club d'Excel·lència en Gestió un premi per la seua gestió excel·lent, innovadora i sostenible.

 

 

<<< Tornar a la portada