El grup VAPF obté el premi especial comarcal Pepe Miralles de Radio Dénia

El grupo VAPF obtiene el premio especial comarcal Pepe Miralles de Radio Dénia
  30/11/2020

 

Radie Dénia SER ha donat a conéixer la decisió del jurat dels premis José Marsal Caballero, que enguany celebren el quaranta aniversari. De moment, la gala de lliurament de premis no se celebrarà a causa de la pandèmia, per la qual cosa es posposa al moment en què les circumstàncies sanitàries ho permeten. En l'acte, l'emissora retrà homenatge als serveis sanitaris de la Marina Alta, pel seu admirable treball desplegat durant aquests temps de crisi sanitària derivada per la COVID-19.

El llistat de guanyadors en les seues diferents categories va ser donat a conéixer el dilluns per Vicente Miralles, director de Radi Dénia i Ràdio Litoral, dins de l'espai informatiu Hora 14. 

El premi Especial Comarcal Pepe Miralles s'ha concedit al grup VAPF, empresa familiar amb seu a Benissa. Fundada en 1963 per Pedro Soliveres. Al llarg dels seus més de 55 anys de trajectòria professional, VAPF s'ha convertit en un referent de la construcció i la promoció en la Costa Blanca Nord i un dels grups immobiliaris més consolidats de la província; ara sota la direcció dels germans Bernardo i Pedro Soliveres.

D'altra banda, el premi José Marsal Caballero als Valors Socials ha recaigut en Cani Tudela Mahíques. Segons el jurat, és “una dona lluitadora i emprenedora, que ha sabut fer-se a si mateixa, i transformar cada mal colp de la vida en una oportunitat de superació. En els seus més de 55 anys de professió, i ha format a moltes perruqueres que, en l'actualitat, són propietàries de salons de perruqueria a la ciutat”.

El restaurant El Faralló, amb Javier Alguacil i Julia Lozano, al capdavant, rebrà el premi en l'apartat de Promoció Turística. Considerat per alguns com “el temple de la gamba roja, aquest restaurant representa la cuina mediterrània i tradicional “deniera”; en Cultura, s'ha volgut reconéixer a Patricia Vaig sentir Ribes, en ser un dels màxims exponents de la dansa clàssica. Després de formar-se a Dénia i Alacant, Patricia Vaig sentir ha rebut classes de grans mestres de la dansa a nivell mundial i transmés aqueixa passió als alumnes del seu Estudi de Dansa. A més, ha participat en certàmens internacionals, en infinitat de gales i en quants actes festius de la ciutat ha sigut requerida la seua col·laboració.

El premi en Esports és enguany per a María José Bertomeu Argudo, història viva del bàsquet dianense. El jurat reconeix la seua constància durant les seues 35 anys ininterromputs dedicats a aquest esport a la ciutat; primer com a jugadora i després com a delegada d'equip i de camp, “desenvolupant una sorda però imprescindible labor, sempre amb un somriure”, segons el jurat. 

En l'apartat de Festes, el guardó recau en  la Xaranga Cadelles Band. Originalment, va estar integrada per membres de l'Agrupació Artística Musical de Dénia, i no va ser fins a l'any 1999 quan va acabar sent batejada amb aquest nom. Participa en festivitats locals i col·labora en concerts solidaris; però la seua música i bon humor també han travessat les nostres fronteres i actuat a Alemanya.

<<< Tornar a la portada