L'home que va morir ofegat a Dénia era el president del club de submarinisme de Burriana

El hombre que murió ahogado en Dénia era el presidente del club de submarinismo de Burriana
  09/09/2022

Rafa Bernardos, president del club de submarinisme Atlantis de Borriana, va morir realitzant una activitat que l'apassionava. El dijous al matí estava practicant la pesca submarina al costat de dos companys en aigües de Dénia quan cap a les 12 hores es va produir el fatal desenllaç, com ja va informar CANFALI MARINA ALTA el no saber-se res d'ell durant quaranta minuts, un d'ells va acudir en la seua cerca. Primer va localitzar el fusell i després, el cos, que va ser rescatat a una profunditat de 22 metres per membres del GEAS de la Guàrdia Civil.

Rafa Bernardos, de 42 anys, havia tingut problemes de salut, però estava recuperat i no li impedien dedicar el seu temps lliure a una afició que l'apassionava. La seua mort ha produït consternació a la província de castellón. Estava casat i era pare de dos fills. El seu cos va ser traslladat a l'Institut de Medicina Legal d'Alacant per a realitzar l'autòpsia. 

La Federació d'Activitat Subaquàtiques (FEDAS) de la Comunitat Valenciana ha lamentat la mort de Rafa Bernardos, que era vocal de pesca submarina de l'entitat. En un comunicat, la FEDAS ha indicat que Bernardos era "un apassionat de la pesca submarina i incansable defensor d'aquesta modalitat esportiva que ho va portar a treballar de manera entusiasta i altruista per aquest esport. Gran esportista i exemplar persona va portar triomfs en les competicions de pesca submarina al club CAS Atlantis Borriana".

<<< Tornar a la portada