L'Hospital de Dénia celebra la setmana de la Fibromiàlgia amb ioga, mindfulness i música

El Hospital de Dénia celebra la semana de la Fibromialgia con yoga, mindfulness y música
  17/05/2023

L'Hospital de Dénia celebra la Setmana de la Fibromiàlgia amb tallers de ioga, mindfulness i música. Sota el títol de “Posa el teu cervell en els objectius” el Dr. Palop, especialista en Fibromiàlgia del Departament de Salut de Dénia, ha preparat una completa jornada per a divendres que ve, en la Sala d'actes de l'hospital.

La celebració, que es desenvoluparà entre les 17 i les 20 arrancarà amb una al·locució per part del Coordinador de la Unitat e Aparell Locomotor, Dr. Álvaro Escuder, mentre que el Dr. Palop oferirà les claus per a establir objectius assolibles i logar el compliment d'aquests.

En la segona part de la jornada, que estarà dedicada a tallers pràctics, intervindran les musicoterapeutas de l'Hospital de Dénia Isabel Vellver i Ana Alegre, que oferiran tècniques per a focalitzar a través de la música.

La fisioterapeuta, professora de Mindfulness i compassió per Respira Vida parlarà de la capacitat que tenim de canviar la nostra ment per a poder modificar els nostres hàbits de vida i Teresa Candela, terapeuta holística i professora de ioga, abordarà l'apoderament emocional a través del femení.

La celebració acabarà amb música per a sanar i gaudir, a càrrec de la cantant i guitarrista, Claudia Candela.

 

<<< Tornar a la portada