L'Hospital de Dénia habilita dispositius electrònics per a millorar l'estada dels seus pacients

El Hospital de Dénia habilita dispositivos electrónicos para mejorar la estancia de sus pacientes
  04/05/2021

L'Hospital de Dénia ha habilitat diversos dispositius electrònics perquè els pacients que acudeixen diàriament als serveis d'hemodiàlisis i hospital de dia puguen disposar d'elles per al seu ús recreatiu. També s'han posat a disposició auriculars de usar i tirar per a no molestar a la resta de pacients.

Els dispositius, connectats a la xarxa Marina Salut, han sigut configurats perquè els usuaris puguen usar-los de manera senzilla i intuïtiva. Es tracta d'una modalitat de desplegament de tipus «kiosko» on només s'ofereixen les aplicacions mínimes necessàries, com són: canals informatius i audiovisuals, revistes i música.

Gràcies a aquesta iniciativa, els pacients hemodializados i oncològics, que no disposen d'altres dispositius mòbils, poden mantindre's entretinguts durant el temps que dura el seu tractament. Aquest tipus d'activitats els ajuda, a més, a portar millor el seu procés de malaltia.

Aquest projecte s'emmarca dins de l'estratègia d'humanització i s'ha fet possible gràcies a la col·laboració de diverses associacions de la Marina Alta. La directora de Cures i Serveis, Natalia Casado, agraeix la generositat de les associacions i empreses de la comarca: “Gràcies a gestos com aquest, hem pogut posar en marxa innombrables iniciatives d'humanització que busquen millorar l'estada del pacient a l'Hospital.”

 

 

 

 

<<< Tornar a la portada