L'Hospital de Dénia obté el distintiu de qualitat QH

El Hospital de Dénia obtiene el distintivo de calidad QH
  08/11/2022

L'Hospital de Dénia, gestionat pel Grup Ribera, ha sigut guardonat amb el distintiu de qualitat QH de l'Institut per al Desenvolupament i Integració de la Sanitat -Fundació IDIS-. El distintiu l'ha rebut aquest migdia a Madrid el Director Gerent del Departament de Salut de Dénia, Dr. Javier Palau, acompanyat del Director de Qualitat, Juan Manuel Lacalle.

Per a del Dr. Palau, "la qualitat és el reflex de l'esforç de millora contínua i el resultat del treball en equip de tots els professionals del Departament de Salut de Dénia, als quals estic profundament agraït pel seu bon fer, dedicació i compromís".

Lla directora General de la Fundació IDIS, Marta Villanueva ha mostrat la seua satisfacció pel compromís de les organitzacions sanitàries amb la consecució dels millors resultats sanitaris i de salut per a aconseguir l'excel·lència en totes les seues actuacions.

En total han sigut 134 les organitzacions sanitàries espanyoles que han enviat la seua sol·licitud en la present edició per a obtindre, renovar o millorar la seua categoria de qualitat; entre elles l'Hospital de Dénia.

Reconeixement QH

El reconeixement QH (Quality Healthcare) és un reconeixement a aquelles organitzacions sanitàries que s'esforcen a implantar un sistema de qualitat progressiu i continuat en el temps i que han obtingut les certificacions necessàries per a aportar les màximes garanties als seus processos.

A més, és un indicador objectiu que reconeix la qualitat assistencial dels centres i que disposa d'un sistema d'identificació progressiu des del nivell d'accés (segell QH) fins al màxim nivell acreditable (segell QH + 3 estreles).

Fundació IDIS

L'IDIS és una organització de referència en el sector sanitari pel seu compromís amb el pacient i amb la seua família, a més d'amb els professionals sanitaris, que es fonamenta en una decidida aposta per la qualitat, per al que ofereix un Sistema de Reconeixement a la Qualitat Assistencial únic, pioner i que té com finalidad afavorir la millora contínua del conjunt del sistema sanitari a Espanya.

 

 

<<< Tornar a la portada