L'Hospital de Dénia ofereix una exposició sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible 

El Hospital de Dénia ofrece una exposición sobre los Objetivos de Desarrollo Sostenible
  14/10/2020

ODS Mirades des de la il·lustració és el títol de l'exposició que pot visitar-se aquests dies a la sala CuidaArt de l'Hospital de Dénia. Formada per 17 serigrafies i 2 cartells, la mostra té com a objectiu sensibilitzar sobre els diferents elements que componen l'Agenda 2030 amb la finalitat d'enfortir la participació ciutadana en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). 

Es tracta d'una iniciativa de la Fundació Mainell i el Màster en Disseny i Il·lustració de la Universitat Politècnica de València. L'exposició va nàixer com a part d'un projecte més ampli denominat Drets Humans i Objectius de Desenvolupament Sostenible, finançat per la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana.

L'Hospital de Dénia acull aquesta mostra, fruit de l'estreta col·laboració amb la Fundació Mainell i el compromís de totes dues institucions amb la sostenibilitat del planeta, en sentit ampli, tal com la recull les Nacions Unides -ONU-, a través dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible. Per a l'ONU aquests objectius constitueixen un pla d'acció mundial per a assegurar la pau, protegir el planeta i aconseguir la prosperitat per a totes les persones, sense distinció.

Subscriu-te!