L'Hospital de Dénia reactiva el programa de suport emocional "Estem amb tu"

El Hospital de Dénia reactiva el programa de apoyo emocional Estem amb tu
  18/01/2021

L'Hospital de Dénia ha reactivat el programa Estem amb tu, que ofereix suport emocional als professionals sanitaris, pacients ingressats i familiars, que ho necessiten. Estem amb tu, liderat pel projecte cuidArt de l'Hospital de Dénia compta amb diferents tipus de suport emocional, segons les necessitats de cada pacient. Atés per la psicoterapeuta, Alicia Costa, centra la seua atenció en tres serveis: la Unitat de Salut Mental, els tallers de teràpia psicocreativa i musicoteràpia, i el projecte #NingunaMayorSolo de DKV Segurs.

Estem amb tu, que es va posar en marxa el mes de març passat durant el confinament pel COVID-19, es reprén ara, després de les noves mesures d'acompanyament derivades del Pla de Contingència Sanitària vigent a la Marina Alta. Actualment, l'acompanyament a pacients ingressats només està permés en el cas d'ingrés Obstètric i de menors o persones dependents.

L'Hospital de Dénia té també a la disposició dels pacients hospitalitzats dispositius telemàtics perquè puguen comunicar-se amb els seus familiars i afins. Qualsevol pacient que requerisca d'algun d'aquests serveis pot sol·licitar-lo a través de la Infermeria, en la planta d'hospitalització.

Subscriu-te!