L'Hospital de Dénia rep 4 premis TOP20

El Hospital de Dénia recibe 4 premios TOP20
  29/11/2022

 

· Les àrees premiades són Gestió Hospitalària Global, Sistema Nerviós, Respiratori i Renyó i Vies Urinàries

L'Hospital de Dénia, gestionat pel Grup sanitari Ribera, ha rebut este dimarts  a Madrid 4 premis TOP 20 en les categories de: Gestió Hospitalària Global, Sistema Nerviós, Respiratori i Renyó i Vies Urinàries. A l'acte ha acudit el Director Gerent del Departament de Salut de Dénia, Dr. Javier Palau; acompanyat del Director Asistencial, Pedro Clemente; la Directora de Cures i Serveis, Natalia Casado; i el Cap del Servei de Neurologia, Alexandre García Escrivà.

El gerent del Departament de Salut de Dénia –DSD- ha subratllat la importància dels guardons, “ja que reconeixen l'esforç dels professionals, alhora que ens comparen amb altres centres i contextos de gestió similars; el que aporta una dimensió molt objectiva de la qualitat del servei que estem dispensant a la Marina Alta”.

Els Top 20 es basen en la comparació de resultats entre més de 200 centres sanitaris espanyols, que se sotmeten voluntàriament a l'avaluació d'una trentena d'indicadors i distingeixen a aquells hospitals amb millor funcionament i major qualitat i eficiència assistencial en aspectes com: la gestió eficient de l'estada hospitalària i la cirurgia sense ingrés, en comparació amb la mesura dels reingressos, les complicacions i la mortalitat, ajustats a risc.

En aquest sentit el Director Asistencial del DSD, Dr. Pedro Clemente, ha subratllat la “importància de poder-nos comparar amb dos centenars de centres sanitaris espanyols, de similars característiques i així establir els mecanismes de millora contínua per a continuar treballant en la cultura de la qualitat que tenim implantada”.

Hospitals TOP 20 és un programa d'avaluació d'hospitals, voluntari i gratuït, basat en indicadors objectius, obtinguts a partir de dades que es registren de manera rutinària. Ofereix al sector sanitari un benchmark útil per a la millora de resultats, basat en indicadors de qualitat, funcionament i eficiència.

<<< Tornar a la portada