L'Hospital de Dénia rep el premi TOP20 a la millor Gestió Hospitalària Global

El Hospital de Dénia recibe el premio TOP20 a la mejor Gestión Hospitalaria Global 
  26/11/2021
Aquests guardons reconeixen al complex sanitari de la Marina Alta com un dels millors d'Espanya en la categoria de grans hospitals generals,

 L'Hospital de Dénia ha sigut guardonat amb dos premis TOP20 en les categories de Gestió Hospitalària Global i en l'àrea del Sistema Nerviós. a més d'haver sigut finalista en l'àrea del Sistema Musculoesquelètic. Els premis TOP20 estan basats en indicadors de qualitat, funcionament i eficiència i reconeixen les bones pràctiques del sector.
    Els guardons, que també van rebre els hospitals universitaris de Vinalopó i Torrejón, tots dos també del Grup Ribera, van ser entregats per la Secretària autonòmica de Salut Pública i del Sistema Sanitari Públic de la Conselleria de Sanitat, Isaura Navarro, durant la XXII edició de la Conferència d'Hospitals que anualment organitza l'IQVIA i en la qual participen 150 hospitals espanyols públics i privats. El premi va ser recollit pel Director Gerent del Departament de Salut de Dénia, Luis Carretero, qui va destacar “la importància del guardó ja que posa en valor la qualitat de l'assistència sanitària que es presta a la població i suposa un reconeixement a l'excel·lència del treball dels professionals” als qui els ha agraït l'esforç i dedicació ja que, “sense ells, no haguérem arribat fins ací”.
    Hospitals TOP20 és un programa que avalua amb indicadors objectius els resultats clínic-assistencials i posa en valor la qualitat, funcionament i eficiència de la gestió hospitalària. Es tracta d'un índex que recull els millors resultats de cada procés en aquells centres que millor el realitzen.

<<< Tornar a la portada