L'Hospital HLA San Carlos de Dénia adquireix tecnologia làser per a més de 65 indicacions mèdic-estètiques 

El Hospital HLA San Carlos de Denia adquiere tecnología láser para más de 65 indicaciones médico-estéticas 
  11/11/2021

Rejoveniment de la pell, eliminació de lesions vasculars, imperfeccions i taques, fotodepilación o acne són alguns dels tractaments que realitza

L'Hospital HLA San Carlos de Dénia ha adquirit recentment una plataforma totalment nova, denominada ‘Harmony XL Pro Special Edition’, que incorpora una tecnologia revolucionària i avantguardista amb l'objectiu de realitzar una àmplia gamma de tractaments mèdic-estètics i dermatològics combinant, tecnologia, llum i làser, aportant excel·lents resultats clínics.

L'Agència d'Alimentació i Medicaments estatunidenc (FDA) ha aprovat fins a 65 tractaments que és possible realitzar amb l'equip ‘Harmony XL Pro Special Edition’. Una de les sis indicacions més realitzades té a veure amb el rejoveniment de la pell en cara, coll o mans, oferint un tractament segur i indolor.

D'igual forma aquesta tecnologia elimina també les lesions vasculars, a través d'un sistema de refrigeració per contacte, minimitzant el risc de cremades superficials i reduint les molèsties del tractament gràcies a un doble filtre de màxima seguretat i major confort, la qual cosa suposa una gran evolució.

Un altre abordatge que és possible realitzar amb aquesta tecnologia té a veure amb les lesions pigmentades en totes les capes de la pell, fins i tot en les pells més fosques, recuperant el to i la textura de la pell. “Aquesta plataforma ens permet treballar imperfeccions, to i textura desigual combinant diferents tecnologies, en funció de la necessitat del pacient”, indica la Dra. Olcina.

Aquesta plataforma incorpora importants novetats en la fotodepilación altament eficaç sense danyar el teixit, mitjançant una tècnica denominada ‘escombratge in-motion’, que permet el tractament en pells fosques i bronzejades, fins i tot a l'estiu. Aquesta tècnica assegura una cobertura total i millora significativament els resultats. 

La màquina Harmony XL també ajuda a combatre l'acne o eliminar tatuatges i és molt versàtil per a tractar nombroses lesions mèdic-estètiques.

La Dra. Paula Olcina, especialista en medicina estètica del centre dianense, afirma que es tracta de “una plataforma amb un historial de seguretat de primer nivell, avalat per diversos estudis clínics, i amb la qual es poden tractar totes les àrees del cos i tot tipus de pell”.

 

<<< Tornar a la portada