L'Hospital HLA San Carlos de Dénia inverteix més de 2 milions d'euros en la millora de les seues instal·lacions

El Hospital HLA San Carlos de Dénia invierte más de 2 millones de euros en la mejora de sus instalaciones
  10/05/2023

El centre crea noves àrees més funcionals i modernes, entre elles la Unitat de Pediatria i suma un nou quiròfan a la seua Àrea Quirúrgica

 A la reforma se suma la inversió en noves tecnologies d'última generació

 

L'Hospital HLA San Carlos de Dénia ha posat en marxa un important pla per a la renovació i millora de les seues instal·lacions. En l'últim any, el centre ha invertit més de 2 milions d'euros en la reforma de les seues diferents àrees, entre elles les Unitats de Pediatria, Matern Infantil, Dental i Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, així com en la incorporació de noves tecnologies per al diagnòstic i tractament. 

Entre les millores realitzades pel centre es troba la creació d'una nova Unitat de Pediatria enfocada en el benestar dels xiquets i les seues famílies, que compta amb dues consultes totalment equipades, sales d'espera independents i una àrea de jocs perquè l'experiència dels més xicotets a l'hospital siga més suportable. Per part seua, la nova Unitat Matern Infantil la conformen les àrees de Pediatria i Ginecologia i Obstetrícia, amb quatre pediatres i cinc ginecòlegs. Aquesta última àrea compta amb dues consultes equipades amb ecògrafs d'última generació i espais adaptats a la comoditat de les pacients.

“La contínua inversió i millora de les nostres instal·lacions forma part de l'ADN del Grup HLA. Amb aquest ambiciós pla de reformes hem creat àrees més específiques, funcionals i modernes al servei dels nostres pacients i amb l'objectiu d'oferir les majors garanties per a la prevenció, diagnòstic i tractament”, explica Gerson Morales, gerent de l'hospital.

La nova Unitat de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia està composta per un equip multidisciplinari de 5 especialistes que cobreixen urgències 24 hores, traumatologia general, així com els tractaments ortopèdics i quirúrgics mínimament invasius i aquells d'alta complexitat mèdica. La unitat compta a més amb suport de l'equip de Neurocirurgia i treballa de manera coordinada amb les unitats de Fisioteràpia avançada, Medicina Física i Rehabilitació, i Nutrició. 

Amb la reforma, HLA San Carlos ha ampliat la seua Àrea Quirúrgica sumant en total tres quiròfans equipats per a realitzar cirurgies complexes i una sala d'endoscòpies. També ha modernitzat l'Àrea de Diagnòstic per Imatge, disponible les 24 hores i totalment digitalitzat, així com les seues 34 consultes, façana i zones comunes de l'hospital.

A més, el centre ha invertit en noves tecnologies d'última generació, com ho són un nou sistema de tomografia axial informatitzada (TC), un nou ecògraf, un nou motor per a cirurgia endoscòpica nasal i una bicicleta de decúbit per a realitzar ecocardiografías doppler d'esforç. 

Aquestes reformes i inversió representen un pas més en el creixement de l'hospital HLA Sant Carles i en el seu compromís amb la població de la Marina Alta.

<<< Tornar a la portada