L'Hospital San Carlos de Dénia del Grup HLA incorpora una nova unitat de cardiologia: CARDIOCARE

El Hospital San Carlos de Denia del Grupo HLA incorpora una nueva unidad de cardiología: CARDIOCARE
  07/09/2022

El Dr. Alfonso Valle serà la persona que lidera aquesta nova Unitat de Cardiologia que complementa el servei de cardiologia de l'hospital.

 L'hospital San Carlos de Dénia del Grup HLA incorpora un nou equip de cardiologia anomenat CARDIOCARE. Es tracta d'un equip multidisciplinari, compost per especialistes de Cardiologia Clínica, hemodinamistas i electrofisiólogos, que incrementa la cartera de serveis de l'hospital.

La nova unitat incorpora més consultes i la possibilitat de realitzar tot tipus de proves complementàries com l'ecocardiografía transesofágica, “un procediment que utilitza l'ultrasò per a produir imatges en moviment en temps real de l'interior del cor i en què la sonda d'ultrasò es col·loca en l'esòfag del pacient”, explica el Dr. Vallés.

Una altra prova complementària que incorpora aquesta unitat és la cardioversión elèctrica. Aquesta prova és un procediment mèdic en el qual s'utilitzen xocs ràpids i de baixa energia per a restablir un ritme cardíac normal. De la mateixa manera, CARDIOCARE realitzarà ecocardiografías d'esforç, que permeten examinar el moviment de les parets de les cavitats de bombament del cor, abans i després de l'exercici per a determinar si existeix isquèmia (unes certes zones del musculo cardíac no reben sang suficient).

El nou equip de CARDIOCARE que pròximament passarà consulta a l'hospital Sant Carles del Grup HLA té una àmplia experiència clínica en la zona de la Marina Alta. Està format pel Dr. Emilio Galcerá, el Dr. Miguel Leiva i el Dr. Alfonso Valle coordinador del projecte i cap de la unitat.

Aquesta unitat se suma a l'equip de cardiologia existent a l'hospital San Carlos, ampliant el servei de cardiologia clínica i l'atenció del pacient hospitalitzat, així com oferint proves diagnòstiques complementàries.

L'equip responsable acumula més de 6 anys d'experiència a l'hospital Marina Salut de Dénia.

Per a demanar cita prèvia telefonar al 965 17 47 37 o per de Whatsapp en el 679 14 40 05.

<<< Tornar a la portada