L'Hospital San Carlos de Dénia incorpora una nova Unitat de Cirurgia Plàstica i Estètica

El Hospital San Carlos de Dénia incorpora una nueva Unidad de Cirugía Plástica y Estética
  13/07/2021

 

L'objectiu és millorar la vida del pacient, aportant un major benestar psicològic o millorant aspectes funcionals del cos

 

L'Hospital San Carlos de Dénia pertanyent al grup hospitalari HLA ha ampliat la seua cartera de serveis amb la incorporació d'una unitat hospitalària especialitzada en cirurgia plàstica i estètica, medicina estètica i capil·lar. El nou servei ofereix tractaments de referència en cirurgia reconstructiva, cirurgia plàstica i estètica i medicina estètica, així com les tècniques més avançades per a obtindre els millors resultats en medicina capil·lar.

Els tractaments que realitza la nova unitat estan encaminats a millorar la vida del pacient, ja siga aportant un major benestar psicològic o millorant aspectes funcionals del cos, influint en la salut d'aquest. “En aquesta nova unitat tenim com a meta acompanyar al pacient durant tot el procés del tractament sota un entorn hospitalari segur”, comenta el Dr. Agustín Valverde, cirurgià plàstic de l'Hospital San Carlos de Dénia. A més, es compta amb els tractaments més avançats en cirurgia facial, cirurgia de mama i corporal.

Els tractaments més demandats estan relacionats amb la cirurgia mamària. El Dr. Valverde explica que “moltes pacients sol·liciten, cada vegada més, elevació dels sins, reducció de mames o simetrización d'aquestes”. Segons apunta, “també hem notat un augment del que coneixem com a cirurgia mamària secundària: substitució d'implants de més de 15 anys i rejoveniments adjunts. Una altra cirurgia molt freqüent és l'augment mamari i es realitza sobretot a un públic més jove”.

Igualment, ha augmentat la demanda de cirurgies com la de contorn corporal, una intervenció quirúrgica per a eliminar l'excés de greix en l'abdomen i en els malucs; la cirurgia de rejoveniment com l'abdominoplastia o la liposucción dels malucs i de les cartutxeres, fins i tot la de les cuixes.

El Dr. Valverde afirma que “un altre tractament molt demandat actualment i potenciat per l'ús de màscara és la cirurgia de parpelles per l'envelliment i per l'efecte bossa que provoca. D'igual forma, també hi ha una demanda alta de cirurgia íntima femenina, otoplastia (cirurgia de les orelles) i lífting de braços.

El temps de recuperació d'aquestes cirurgies depén de l'estat del pacient i de la mena d'intervenció. En la cirurgia de mama la recuperació sol durar dues setmanes, la liposucción de set a deu dies, l'abdomen de dos a tres setmanes i la cirurgia de parpelles uns set dies, encara que depén molt de l'edat del pacient, de si té alguna malaltia, etc. El Dr. Valverde afirma que “totes les cirurgies requereixen d'una nit d'ingrés excepte les parpelles o les liposucciones no gaire grans, l'otoplastia i la cirurgia íntima femenina”.

Dins d'aquesta mateixa unitat es troba l'àrea de medicina estètica que, a partir de la primera consulta totalment gratuïta, proposa el tractament adaptat a les necessitats de cada pacient. La unitat compta amb medicina estètica facial, tractaments específics corporals, tractaments d'obesitat i tractaments específics en la redensificación capil·lar. “Des de l'àrea de medicina estètica busquem cuidar el benestar i l'estètica del cos sense necessitat de cirurgies” assegura la Dra. Paula Olcina, metge estètic de l'Hospital San Carlos. 

Aquesta unitat ja es troba disponible en el centre per a això es pot demanar cita via WhatsApp en el telèfon 679 14 40 05. Els pacients indiquen l'especialitat que desitgen la cita i des d'atenció al pacient del l'Hospital San Carlos els criden per a tancar la consulta. 

<<< Tornar a la portada