L'hospital San Carlos realitzarà el dimecres una marató de sang en el Centre Social de Dénia 

El hospital San Carlos realizará el miércoles una maratón de sangre en el Centro Social de Dénia 
  10/06/2021

 

L'hospital San Carlos, del Grup Hospitalari HLA, col·laborarà dimecres que ve amb el centre de transfusió de la Comunitat Valenciana i l'Ajuntament de Dénia en una campanya que busca la recuperació de les reserves de sang que s'han vist greument afectades durant la pandèmia generada per la COVID-19. Des de fa quatre anys, HLA col·labora amb els centres de transfusió de les ciutats on té presència organitzant una marató de donacions.

La iniciativa, que se celebra pel Dia Mundial del Donant, ha permés en anys anteriors recollir més de 600 bosses de sang durant un sol dia. Enguany, a causa de la situació excepcional que ha provocat l'extensió de la COVID-19, la jornada serà més reduïda i es durà a terme sota estrictes mesures de seguretat que garantisquen la protecció dels donants. 

Tots els ciutadans que ho desitgen poden acudir a donar sang al Centre Social de Dénia al carrer Calderón número 4 entre les 10 i la 13.30 hores i de 16.30 h. a 20.30 h. 

El lema de l'Organització Mundial de la Salut per a enguany és “dona sang perquè el món continue bategant”, una crida perquè les persones donem sang periòdicament i contribuïm a millorar la salut. Cada donació pot salvar tres vides i la sang és fonamental en tractaments i intervencions urgents.

 

 

<<< Tornar a la portada