L'incendi de la Vall d’Ebo gira cap a Tormos y Sagra

  • El incendio de la Vall d’Ebo vira hacia Tormos y Sagra
  • El incendio de la Vall d’Ebo vira hacia Tormos y Sagra
  17/08/2022

Les flames de l'incendi que ja ha afectat més d'11.500 hectàrees entre les comarques de la Marina Alta, el Comtat i la Safor viran ara cap als termes municipals de Tormos i Sagra, segons han informat des del càrrec de comandament de les forces de seguretat .

Vistes les previsions del vent de tramuntana per a les properes hores s'ha procedit a tallar preventivament la carretera Pego-Benidorm, al tram conegut com Els Pilarets, a fi que els mitjans puguin contenir el pas del foc d'una part a l'altra amb el per evitar que es propagui a la part oest de la serra de Segària. Des de les 7.30 hores d'aquest matí operen a la zona fins a 30 dotacions de bombers d'Alacant, 13 unitats de bombers Forestals de la Generalitat i 4 dotacions de bombers de València han multiplicat els seus esforços, juntament amb la resta de forces de seguretat, salvaguardar vides i propietats.

D'altra banda, des de l'Ajuntament de Pego s'ha confirmat que l'incendi que amenaçava el disseminat de les partides d'Ambra, Verdales i Sant Joan ha aconseguit ser sufocat amb prou feines un metre d'aquesta última, i que la diligent intervenció dels efectius terrestres de bombers i UME ha evitat que cap habitatge fos pastura del foc. De moment aquest front es troba estable encara que han advertit que les previssions meteorològiques per a aquesta vesprada de tormentes amb molt d'aparell elèctric i poca aigua fan extremar les precaucions

<<< Tornar a la portada