Canfali Marina Alta

El jardí del Parador de Turisme de Xàbia serà escenari de quatre gales benèfiques

El jardín del Parador de Turismo de Xàbia será escenario de cuatro galas benéficas
  19/06/2019

El Parador de Turisme ha anunciat el seu programa d'activitats socials per a aquest estiu, que inclou quatre sopars benèfics de diferents associacions. Les entitats beneficiàries seran la Creu Roja, Todos Juntos Jávea i la Asociación Autismo, d'àmbit local, i l’associació Tara Protectora de Animales de Jaén. Els sopars tindran lloc els dies 29 de juny, 6 de juliol, 12 de juliol i 20 de juliol, i el Parador oferirà diferents menús a un preu mòdic que permetrà beneficis per a les entitats benèfiques.

A més, hi haurà una fila zero per a aquelles persones que desitgen col·laborar sense participar en el sopar. El Parador oferirà col·laboració amb les entitats i ONGs beneficiares de forma continuada i més enllà d'aquestes trobades. 

El director del Parador, Eduardo Ollé, ha presentat el programa de sopars benèfics en una trobada en el qual també han participat el president de Creu Roja, José Luis Doménech, i la representant de Todos Juntos Jávea, Marianne Von Troil.

Al marge d'aquestes iniciatives, l'emblemàtic hotel situat en la punta de l'Arenal organitza altres activitats com el IT Market, cada cap de setmana de juliol i agost, i altres actuacions musicals per a ambientar les nits d'estiu.

Cercar notícies
Agenda