El Jutjat suspén l'assemblea del CD Dénia que va aprovar la pujada de la quota dels socis a 300 euros

El Juzgado suspende la asamblea del CD Dénia que aprobó la subida de la cuota de los socios a 300 euros
  12/01/2023

El CD Dénia encaixa un altre gol judicial. I són ja diversos els que ha rebut la junta directiva de Juan Benavente -si es tenen en compte aquelles sentències que van obligar el club a indemnitzar als jugadors de la secció de futbol sala-. i que ha de fer front ara a una gran batalla social que es va obrir després de l'última assemblea, quan es va aprovar, entre altres mesures, la pujada de la quota dels socis a 300 euros. La junta va vendre llavors aquella proposta com una fórmula per a sanejar econòmicament al club, que arrossega deutes de més de 70.000 euros, segons les xifres que van aportar.
    Segons han donat a conéixer un grup de socis que van impugnar l'assemblea, el jutjat els ha donat la raó i ha resolt com a mesura cautelar la “suspensió preventiva dels acords adoptats en aquesta assemblea general extraordinària, donant la raó als socis demandants”.
    “Evidentment es tracta d'una mesura cautelar, la qual cosa vol dir que aquesta s'ha adoptat en el procés amb la finalitat d'assegurar un resultat futur que poguera produir-se en aquest, per la qual cosa es tracta d'una mesura de caràcter temporal a l'espera que se celebre la vista principal”, aclareixen.
    En les seues demandes, aquest grup de socis pretén que es mantinguen els mateixos drets que abans de l'assemblea, “ja que en l'actualitat, per a tindre condició de soci, amb dret a veu i vot, és necessari abonar la quantitat de 300 euros, la qual és totalment desproporcionada en relació a la quantia que s'ha vingut abonant pels socis en els anys anteriors”.
    Es pretén a més “evitar que l'actual situació creada des de la seua celebració es converteix en una cosa irreversible i ferma, perjudicant seriosament els interessos propis del club i dels socis en general”, aclareixen en un comunicat.

<<< Tornar a la portada