La entrega de las tarjetas de bonos consumo en Ondara empezará el 10 de octubre

El lliurament de les targetes de bons consum a Ondara començarà el 10 d’octubre
  07/10/2022

L’Ajuntament d'Ondara posa en marxa per a aquest mes d'octubre el “Bono Consum Ondara”, que suposa un programa d'impuls del consum local al que destina 53.791 euros de manera directa amb la intenció de beneficiar tant al teixit empresarial local com la ciutadania, estimulant la compra en establiments locals adherits a la campanya.

L’alcalde José Ramiro, com a responsable de l’àrea de Promoció Econòmica, ha animat als comerços locals a adherir-se a aquesta iniciativa, i a la ciutadania en general a participar en aquesta campanya amb què obtindran un gran descompte en el comerç de proximitat. Des de la Regidoria s’ha posat a disposició d’uns i altres el llistat dels comerços que formen part de la campanya en www.ondarabonoconsum.es i en la web del portal del comerciant d'Ondara https://ondara.portaldelcomerciante.com.

 

L’AJUNTAMENT FINANÇA AL 50% LA COMPRA AL COMERÇ DE PROXIMITAT

 

        Segons han informat, els “Bons Consum Ondara” estaran emesos per Confecomerç CV, mitjançant la fórmula de que els ciutadans abonen el 50% del cost de la targeta, que abasta fins el 30 d’octubre com a data màxima per al  consum. Bons que poden arribar un valor de 100 euros, dels quals, el ciutadà aporta 50, i rep 4 bons de 25 per a poder-los canviar en quatre compres, de forma que aquesta distribució representa per a la ciutadania un descompte del 50%. En eixos paràmetres, la compra de bons està limitada a una quantitat màxima de 50 euros per persona beneficiària amb el requisit d’estar empadronada a Ondara i ser major de 18 anys i disposar de targeta bancària.

El procediment de compra dels Bons Consum Ondara es realitzarà a partir del 10 d'octubre de dues formes; online en la web de la campanya, o bé presencial en l'Espai Català. Per a aconseguir els bons de forma online, caldrà accedir a la web de la campanya www.ondarabonoconsum.es , omplir el formulari que es té en disposició en la web de la campanya, prèviament habilitat per Confecomerç CV, al qual s'inclou la declaració responsable de complir amb els requisits exigits en l'article 13 de la llei 38/2003 de 17 de novembre, General de Subvencions, d'estar informat de les seues obligacions a efectes de l'IRPF. Una vegada adquirit el bo, es rep un correu electrònic amb els bons emesos de la campanya, es poden imprimir o presentar-los amb el mòbil en el moment de la realització del pagament en l'establiment. Per a adquirir els bons de forma presencial, s'haurà d'acudir a l'Agència de Desenvolupament Local d'Ondara ADL, situada en l'Espai Català, plaça País Valencià, en horari de 9 a 14 hores. Per a adquirir-los és necessari concertar una cita prèvia en el telèfon 965766250 a partir del dia 10 d'octubre de 2022. En el cas que finalitzat el període fixat per als Bons Consum -31 d'octubre de 2022- no hagueren sigut consumits, no es pot recuperar el seu saldo, el 100% del qual serà donat al geriàtric Nostra Senyora de la Soledat del municipi.

 

A banda han advertit que la subvenció rebuda únicament es podrà gastar en els establiments adherits a la campanya, les quals quedaran indicades en la relació que es farà pública en la web municipal, en la web de la campanya i es donarà difusió per les xarxes socials.

L'Ajuntament d'Ondara també realitza una aportació de 8.811 euros, destinats a subvencionar les despeses de gestió dels bons consum relacionats amb la campanya comercial: ferramentes informàtiques per a la gestió de la campanya, despeses bancàries, venda de bons i la gestió setmanal de pagament a comerços i empreses.

<<< Tornar a la portada