Canfali Marina Alta

L'últim supervivent dels videoclubs de Dénia

El último superviviente de los videoclubs de Dénia
  21/09/2019

After compta amb un estoc de 6.000 pel·lícules i ofereix les últimes estrenes

Luis Papiol, propietari: "Les parelletes joves busquen les de terror, serà perquè no han vist el Telenotícies"

Queden lluny els temps en que en totes les ciutats proliferaven els videoclubs, primer amb cintes de VHS i després amb DVD. Era un bon negoci que va ser decaient amb l'arribada de les noves plataformes d'oci digital i la pirateria. A Dénia, el videoclub After es resisteix a desaparèixer gràcies a l'obstinació del seu propietari, Luis Papiol, que coneix a fons el sector, i al suport d'una clientela fixa que manté l'hàbit de llogar una pel·lícula i veure-la còmodament a casa seua.
Situat a l'Avinguda Ramón Ortega, 2, l'establiment és un paradís per als cinèfils. El seu amo posseeix 6.000 pel·lícules de totes les èpoques i gèneres, que per raons d'espai no s'exhibeixen a les prestatgeries. Luis Papiol ha ideat un sistema que permet accedir als títols a través d'una tablet, on es poden consultar les caràtules. A la vista del públic només hi ha les novetats.
Un dels atractius d'aquest videoclub és que "vam rebre pel·lícules que no s'han estrenat a la comarca i aquí es poden llogar". Actualment, conviuen els formats DVD i Blu-Ray. Papiol té clars els gustos dels seus clients: "Acció, comèdia i terror. I els xiquets, les de dibuixos. Ells o veuen vint vegades la mateixa pel·lícula o no veuen cap ". Afegeix que "solen venir moltes parelletes joves i sobretot les de 14 a 20 anys busquen les de terror, serà perquè no han vist el Telenotícies".

Cercar notícies
Agenda