El Lugo defensa a Xavi Torres que ha sigut inhabilitat com a futbolista professional per 22 mesos

El Lugo defiende a Xavi Torres que ha sido inhabilitado como futbolista profesional por 22 meses
  20/01/2023
El xabienc és actualment líder i capità de l'equip gallec

El CD Lugo, actual club del xabienc Xavi Torres, ha eixit al pas de la sentència del Tribunal Suprem que condemna al jugador a 10 mesos de presó -que no haurà de complir- i una inhabilitació de 22 mesos per a l'exercici de l'activitat com a jugador professional pel cas Osasuna. Es tracta de la primera condemna per corrupció esportiva a Espanya per tripijoc de partits. 
    El club gallec recorda que aquests fets són molt anteriors “a la seua integració com a treballador i futbolista del CD Lugo”, alhora que manifesta “el suport a la seua persona, posant en relleu el seu magnífic comportament, professionalitat, implicació i compromís demostrats des de l'inici de la seua etapa en el club”. Al mateix temps, sol·licita “respecte, tant per al jugador, com per al seu entorn”.
    “El CD Lugo acompanyarà al seu jugador en aquests difícils moments, subratllant, sense gènere de dubtes, la seua excelsa qualitat humana i professional en tot el període vestint la zamarra albivermella”, aclareixen. 
    Als seus 36 anys, Xavi Torres s'ha convertit en el líder i capità del CD Lugo, club en el qual va recalar en el 2020, i en el qual està vivint una etapa dolça de la seua trajectòria esportiva, després de recórrer diversos clubs d'Espanya i fins i tot jugar en altres països.

<<< Tornar a la portada