El mal temps respecta les festes de moros i cristians de Calp que reuneixen a milers de visitants

  • El mal tiempo respeta las fiestas de moros i cristians de Calp que reúnen a miles de visitantes
  • El mal tiempo respeta las fiestas de moros i cristians de Calp que reúnen a miles de visitantes
  22/10/2018

Mozárabes d'Ifac i Berberiscos llueixen espectaculars boatos en la desfilada de gala

Les festes de moros i cristians han lluït com sempre perquè les previsions de forta pluja i mal temps no s'han complert. Tots els actes del programa s'han desenvolupat sense problema i esta festa -amb més de quaranta anys d'història i declarada d'Interès Turístic- ha reunit milers de visitants i curiosos perquè es viu al carrer i en les càbiles obertes a tothom .
Els festers i festeres es van reunir a la Plaça Major per assistir a la hissada d'estendards i al pregó a càrrec del compositor Francisco Valor Llorens. Després es va celebrar la tradicional ofrena de ciris al Santíssim Crist de la Suor. Dissabte va tenir lloc la desfilada de gala per l'itinerari de costum, des del carrer Benissa fins a la Plaça Colom, amb les avingudes Ifac i Gabriel Miró plenes de públic.
Les dues capitanies d'enguany van lluir totes les seues armes en dos boatos espectaculars amb grups de ballet, esquadres especials, carrosses, etc. Mozárabes d'Ifac, pel bàndol cristià, van estar representats per Pere Fluixà i Anna Monjo, com a capità i primera dama. La capitania mora estava en mans de Berberiscos amb José Ángel Montaner i Irene Pastor com a capità i favorita.

Subscriu-te!