El Mercat de fruites i verdures dels divendres es trasllada al carrer La Via amb 39 llocs de venda

El mercado de frutas y verduras de los viernes se traslada a la calle La Vía con 39 puestos de venta
  06/05/2020

L'Ajuntament de Dénia ha decidit traslladar el mercat de fruita i verdura que se celebra a la ciutat els divendres al carrer La Via per a garantir les condicions d'higiene i seguretat que estableix la Conselleria de Sanitat durant l'estat d'alarma provocat per la COVID-19 i que era inviable complir en el seu emplaçament habitual del carrer Magallanes.

El mercat s'instal·larà al carrer La Via, en el tram entre el carrer Càndida Carbonell (Museu del Joguet) i el carrer Diana, des d'aquest divendres, 8 de maig, en el seu horari habitual. Hi haurà un total de 39 llocs de venda, que guardaran les distàncies establides en la resolució de la conselleria. És a dir, hi haurà 6 metres de distància entre les dues fileres de llocs; 2,5 metres entre els laterals de cada parada; els venedors d'un mateix lloc guardaran 2 metres de separació entre ells i es deixaran també 2 metres de separació entre la clientela, que no podrà tocar el gènere, i el lloc.

La Regidoria de Mercats, en col·laboració amb la Policia Local, ha dissenyat un dispositiu de control dels accessos al mercat que permeta vigilar l'afluència per a evitar aglomeracions.

L'entrada es farà pel Museu dels Joguets i l'eixida pel carrer Diana. Els usuaris només podran moure's en un únic sentit, que es marcarà en el sòl amb pintura viària. S'habilitaran, a més, dues eixides d'emergència, fitades amb tanques, la intersecció de la Via amb el carrer Carlos *Sentí.

Per a realitzar aquestes labors de vigilància i control es destinarà una patrulla de la Policia Local; conserges de l'ajuntament, que se situaran en l'entrada i s'encarregaran de portar el recompte de persones i facilitar al públic gel hidroalcohólico i els elements de protecció necessaris; i una partida de 8 voluntaris de Protecció Civil que s'apostaran en l'accés per Càndida Carbonell, l'eixida del carrer Diana, les dues eixides d'emergència i també recorreran a peu l'interior del mercat.

Subscriu-te!