El mercat d’Ondara El tacte. Fet a la Marina visualitza les possibilitats de futur de la gastronomia i l’artesania comarcal

  • El mercat d’Ondara El tacte. Fet a la Marina visualitza les possibilitats de futur de la gastronomia i l’artesania comarcal
  • El mercat d’Ondara El tacte. Fet a la Marina visualitza les possibilitats de futur de la gastronomia i l’artesania comarcal
  • El mercat d’Ondara El tacte. Fet a la Marina visualitza les possibilitats de futur de la gastronomia i l’artesania comarcal
  • El mercat d’Ondara El tacte. Fet a la Marina visualitza les possibilitats de futur de la gastronomia i l’artesania comarcal
  • El mercat d’Ondara El tacte. Fet a la Marina visualitza les possibilitats de futur de la gastronomia i l’artesania comarcal
  • El mercat d’Ondara El tacte. Fet a la Marina visualitza les possibilitats de futur de la gastronomia i l’artesania comarcal
  11/11/2019

Ha complementat al fòrum El paisatge de la pedra seca que ha centrat el primer cap de setmana de la Fira de Fires

Les possibilitats de futur de la gastronomia i l’artesania comarcal han estat evidenciades i visualitzades al mercat El tacte. Fet a la Marina, que ha suposat el reclam per al públic familiar en el primer cap de setmana de la Fira de Fires d’Ondara.

        L’esdeveniment ha complementat al fòrum El paisatge de la pedra seca, al voltant del que la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta i el Grup d’Acció Local Rural Muntanya d’Alacant, han abordat el passat, present i futur de l’ofici dels picapedrers amb ponències com Coneixements i tècniques de l’art de construir murs de pedra en sec, a càrrec d’Ivana Ponsoda; Camins històrics de la Vall de Gallinera. Posada en valor i perspectives de futur; La recuperació dels Corrals de muntanya i els seus ramats per a la conservació de sendes i control de la xara; Camins de Pedra i aigua. Un exemple de turisme i vertebració del territoriCalaix de projectes: El patrimoni en pedra com a potencialitat de turisme sostenible i formació de futur; Línies de finançament i optimització d’inversió; o La restauració del paisatge a través de projectes agrícoles i gastronòmics: el blat de la Marina i els Olis de Diània.

        Aquest dos eixos han vertebrar la disposició dels  estands promocionals al recinte del Prado de municipis com Els Poblets, el Poble Nou de Benitatxell, Dénia, Beniarbeig, Orba, Xàbia, Benidoleig, Ondara, Pedreguer, Teulada Moraira, La Vall de Laguar, Castell de Castells, El Verger o Gata de Gorgos; d’institucions com la Mancomunitat de Turisme de Pego i les Valls, l’IECMA; i associacions com Ruta RiuRaus, Caixes del tacte o Gal Olis de Diània. Tots ells ha estat ambientat per l’exposició fotogràfica l'Exposició de fotografia Mans d'artesanes cedida pel Centre d'Artesania CV de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

<<< Tornar a la portada