El Mig Any de Moros i Cristians de Dénia retorna la il·lusió als festers

  • El Mig Any de Moros i Cristians de Dénia devuelve la ilusión a los festeros
  • El Mig Any de Moros i Cristians de Dénia devuelve la ilusión a los festeros
  07/02/2022

Torna la festa de Moros i Cristians amb un Mig Any carregat de novetats. La desfilada oficial tindrà nou recorregut, des del carrer La Via fins al final de Marques de Campo.  I serà el dissabte 26 d'aquest mes, a les 12 hores.

Serà el retrobament de les filaes amb el carrer després d'un llarg parèntesi. Va ser al febrer de 2020 quan es va viure l'última celebració dels Moros i Cristians. A les poques setmanes, es va declarar l'estat d'alarma a causa de la pandèmia de la Covid. Ja no va haver-hi més festa 

Però la il·lusió no s'ha perdut.

Els capitans, Lázaro Colomer i Isaac Bolufer, i els representants de les filaes han acudit aquest dilluns a l'Ajuntament per a presentar el programa. Just el dia en què s'ha conegut que els Moros i Cristians de Dénia han sigut declarats Festa d'Interés Turístic Autonòmic. L'alcalde, Vicent Grimalt, i el regidor de Festes, Óscar Mengual, han felicitat el grup de treball que ha vingut recopilant la documentació necessària per a enviar-la a Turisme. 

Ara, la vista està posada en el Mig Any. Com és habitual, es convocarà el concurs de dibuix infantil, que tindrà nou format i altres premis. I el sopar de festers es farà en una carpa i no en un establiment d'hostaleria.

Segons ha manifestat bla presidenta de l'aaFEMMICC, Sonia Pérez, hi havia més idees, però no s'han pogut posar en pràctica per falta de temps o pel protocol Covid. I ha anunciat que ens festers tindran preus especials per a realitzar-se una PCR o un test d'antígens, gràcies a un acord amb un laboratori.

Aquest dilluns s'ha presentat el cartell anunciador, dissenyat per José Iglesias. I s'ha donat a conéixer el trofeu que s'entregarà al guanyador del concurs de dibuix. Ho ha realitzat l'empresa de Rafa Cheli.

<<< Tornar a la portada