El Miracle de Calp eixirà en el cupó del dimecres

  • El Miracle de Calp saldrá en el cupón del miércoles
  • El Miracle de Calp saldrá en el cupón del miércoles
  18/10/2021

El Miracle de Calp és un dels actes de la trilogia festera dels moros i cristians i està declarat com a Festa d'Interés Turístic Autonòmic. Un text i una representació basats en els fets històrics esdevinguts el 22 d'octubre de 1744. El cupó de l'ONCE del proper dimecres, 20 d'octubre, està dedicat al 275 aniversari del Miracle. Un esdeveniment festiu que apareixerà en els 5’5 milions de cupons editats per a l'ocasió i distribuïts per tot el país.

La directora de l'ONCE a Alacant, Estela Medina, va presentar el cupó el dilluns en el saló de plens, acompanyada per l'alcaldessa, Ana Sala, per la presidenta de l’Associació de Moros i Cristians, María Ángeles Penella, i pel rector de l'església de la Mare de Déu de les Neus, Miguel Ángel Marcos. Penella ha agraït a l'ONCE la difusió de les festes “amb l'acte més simbòlic que rememora el miracle del nostre patró representat per festers”. Per part seua, Marcos assegura que “és bonic veure que aqueix acte tan important per a Calp el coneixeran a tot arreu”.

La directora de l'ONCE a Alacant ha anunciat que es distribuiran cinc milions i mig de cupons i ha donat les gràcies a tots els ciutadans que compren el cupó i que permeten mantindre la funció social de l'ONCE. L'alcaldessa comenta que “aquest cupó porta dos anys gestant-se. Havia d'haver-se publicat en 2020 en el 275 aniversari del Miracle però a causa de la pandèmia no va poder ser però enguany sí”.

<<< Tornar a la portada