El monòleg de Marina Marroquí obri l’agenda “Març amb nom de dona” per a celebrar el 8M a Ondara

  • El monòleg de Marina Marroquí obri l’agenda “Març amb nom de dona” per a celebrar el 8M a Ondara
  • El monòleg de Marina Marroquí obri l’agenda “Març amb nom de dona” per a celebrar el 8M a Ondara
  27/02/2023

Els més de set-cents alumnes de l’IES Xebic des de 2n d’ESO fins a Batxillerat, i les Formacions Professionals han participat en les dues sessions del monòleg “Això no és amor” a càrrec de Marina Marroquí organitzat des de la Regidoria d’Igualtat d’Ondara per a celebrar el Dia de Internacional de la Dona.

La proposta ha estat portada a escena des d’un punt de vista proper a l’adolescència, capaç d’arribar a eixe sector d’edat per a fer reflexionar als seus integrants respecte a com el masclisme influeix en la concepció de les primeres relacions de parella en l’adolescència i com això pot portar a situacions de violències de gènere en les parelles adolescents.

D’altra banda, l’alumnat del CEIP Sanchis Guarner i l’alumnat de l’FP d’Infantil de l’IES Xebic han protagonitzat una jornada d’estrena de jocs coeducatius al primer dels centres on vint-i-huit alumnes del segon han pintat diferents jocs al terra de diferents emplaçaments del pati, a més de decorar els pilars i els bancs de l’entrada. El projecte, nascut arran de la remodelació del pati del col·legi de primària, ha comptat amb la col·laboració de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara, que ha assumit el cost de la pintura i estris.

 

PROGRAMA D’ACTIVITATS

 

        Per altra banda, la celebració del Dia Internacional de la Dona a Ondara ha motivat a la Regidoria d’Igualtat a organitzar una ampla agenda d’actes que abasta fins el 24 de març.

<<< Tornar a la portada