El Natzaré de Xàbia baixarà en processó des de l'ermita el diumenge 20 de març

El Nazareno de Xàbia bajará en procesión desde la ermita el domingo 20 de marzo
  08/03/2022

La processó de trasllat de la imatge de Jesús de Natzaré des de l'ermita del Calvari fins a l'església de Sant Bertomeu es recupera aquest pròxim diumenge 20 de març, després d'un parèntesi de dos anys a causa de la crisi sanitària. L'alcalde, José Chulvi, s'ha reunit aquesta setmana amb les dones de la Confraria de Jesús de Natzaré que li han fet lliurament del programa d'actes litúrgics que acompanyen la baixada del qual és el patró sentimental del municipi. En aquesta reunió també s'han concretat els preparatius per a la processó que, com a marca la tradició, se celebra el tercer diumenge de quaresma. 
    Sobre les 18,30 hores eixirà la comitiva d'autoritats des de la Plaça de l'Església en direcció a l'ermita del Calvari, on a les 19 hores comença aquesta emotiva processó de les imatges del Natzaré i la Verge Dolorosa. Ja el dilluns 21, a les 12 hores, tindrà lloc la missa de rebuda del Natzaré i començarà el novenari en el seu honor. 
    Tant l'alcalde com la comissió de les done s'han mostrat molt il·lusionats pel simbolisme de poder recuperar aquest acte, que en 2020 va ser el primer que es va suspendre per la irrupció de la pandèmia.

<<< Tornar a la portada