El nou aparcament en el nucli antic d’Ondara comença a perfilar-se

El nuevo aparcamiento en el casco antiguo de Ondara comienza a perfilarse
  10/05/2022

L’execució del projecte del nou aparcament en el nucli antic d’Ondar ha començat aquesta setmana a perfilar-se amb l’enderrocament de l’immoble que suposava el principal obstacle per a comunicar la O-30 amb el carrer Sant Cristòfol.

        L’actuació, finançada íntegrament pel Pla + Cerca 2021 de la Diputació Provincial d’Alacant amb 54.000 euros, té com a objectiu dotar de onze noves places de pàrquing per a turismes i una zona per a motos al casc històric i  l’obertura d’un nou vial entre el carrer Sant Cristòfol i la Ronda Generalitat.

        Segons ha recordat l’equip de govern amb un comunicat el procés va començar al  setembre de 2020 amb la signatura d’un preacord per a l’adquisició d’un immoble situat al carrer Ronda Generalitat núm. 26 i 28 que es destinaria a formar part del viari públic, conforme està previst en el vigent Pla General d’Ordenació d’Ondara. Planejament urbanístic que en el seu moment va grafiar un vial no desenvolupat que discorre entre el carrer Sant Cristòfol i la Ronda Generalitat, i que afecta parcialment els immobles de Ronda Generalitat 26 i 28.

        Amb això justificaren el projecte per a descongestionar el centre urbà i facilitar la permeabilitat del trànsit tant rodat com de vianants, i donant així compliment a les determinacions del Pla General d’Ondara. Amb tal fi, l’Ajuntament ja havia adquirit prèviament l’immoble situat al carrer Sant Cristòfol 25, que venia totalment afectat per la referida dotació viària.

 

 

 

<<< Tornar a la portada