El nou hospital HCB Dénia inicia la seua marxa

  • El nuevo hospital HCB Dénia inicia su andadura
  • El nuevo hospital HCB Dénia inicia su andadura
  • El nuevo hospital HCB Dénia inicia su andadura
  08/07/2022
L'Hospital ha obert aquesta setmana amb els serveis de consultes externes i especialitats mèdiques, Laboratori, Radiodiagnòstic i Urgències

El nou Hospital HCB Dénia -del grup HCB Hospitals- ha iniciat la seua marxa aquest dijous amb els serveis de consultes externes atesos pels millors especialistes de la Marina Alta, l'àrea de radiodiagnòstic i el Servei d'Urgències 24 hores. L'equip directiu de la xarxa d'hospitals ha celebrat un acte de benvinguda dirigit a tot l'equip de HCB Dénia que integren personal mèdic, sanitari, administratiu, d'admissió, *call *center i intèrprets, farmàcia, laboratori, quiròfan, neteja, manteniment, informàtica, tècnics, cafeteria i cuina i relacions públiques.
    La Directora General d'HCB Hospitals, Ana Paz Brown, ha felicitat a tot l'equip per la gran faena realitzada “per a fer realitat aquest projecte en el qual ara tots i cadascun de vosaltres sou els protagonistes, i estic segura que posareu al servei dels pacients tot el vostre afecte i bon fer professional".
    Tot els equips han començat amb il·lusió aquest nou projecte que arranca amb una premissa molt clara: aplicar en el dia a dia els estàndards de Qualitat Assistencial i Seguretat del pacient que regeixen en Hospital HCB Benidorm, un know-how i manera de treballar per la que fa un any va obtindre l'acreditació sanitària més prestigiosa del món, la Joint Commission International (JCI). 

    L'Hospital HCB Dénia té previst obrir per fases per a garantir la qualitat de cada circuit assistencial. En aquesta primera etapa s'ofereixen els serveis de consultes externes i especialitats mèdiques, que inclou el servei de Laboratori i Radiodiagnòstic, així com la realització de diverses proves diagnòstiques, a més, el Servei d'Urgències està obert les 24 hores del dia.
    El pla d'obertura de l'Hospital HCB Dénia contempla una fase més avançada en la qual s'afegirà el bloc quirúrgic íntegrament i la Unitat de Vigilància intensiva, la qual cosa donarà lloc a l'ampliació de l'ús d'Hospitalització.
    Els primers pacients han anat arribant al llarg d'aquests primers dies per a ser atés pels especialistes que han estrenat l'Hospital de Dénia: Dermatologia, Cardiologia i Pediatria. En els pròxims dies s'aniran incorporant els diferents especialistes mèdics i s'aniran ampliant horaris i serveis.
    *HCB Dénia és el segon hospital del Grup HCB, un grup sanitari privat i familiar que implanta a Dénia el seu model propi d'atenció sanitària, amb format de sanitat privada basat en la proximitat, la calidesa, la qualitat assistencial i la seguretat del pacient.

L'HOSPITAL HCB DE DÉNIA

    HCB Dénia compta amb 6.500 m² de lluminoses i àmplies instal·lacions que acullen més de 40 serveis mèdics entre hospitalització, consultes externes, UCI i urgències. Les unitats són: 
- *Area d'admissió i equip d'intèrprets internacional
- Hospitalització amb 54 llits
- 18 Consultes mèdiques
- Servei d'Urgències 24 hores
- Unitat de Vigilància intensiva (UCI) amb 7 boxs
Quiròfans
- Cafeteria
- Sala de Fisioteràpia i Rehabilitació
- Servei d'Ambulàncies
- Pàrquing propi

<<< Tornar a la portada